reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Kłodzko i okolice - jest tutaj ktoś z tych "pięknych" zakątków Polski?

reklama
56632.jpg
witam po ciezkiej nocy taaaaaaaaaaka burza u nas dzis byla,ze:szok::szok::szok::szok: a ja sie okropnie burz boje:crazy::crazy:Ale dzionek zapowiada sie pogodny no i jest czym oddychac:tak::tak:Co z wami kobitki????

ja juz jestem troche mnie nie bylo bo maz mial wolne i komputer okupowal:-D:-D:-Dale juz jestem:tak:narazie jeszcze bezrobotna bo nadal czekam na tel to jeszcze mam troche czasu ale niedlugo sie skonczy jak pojde do pracy to juz tego czasu mniej bedzie:tak:bo trzeba bedzie zrobic wszystko to samo co teraz i jeszcze do pracy pojhsc:tak:

no prosze ktos tu sie z mojego suwaczka nabijal;-)no no nie ladnie:-p
wkoncu musi mi codziennie przypominac Ze juz niedlugo koszmar nadchodzi:-D:-D:-D

ja juz jestem troche mnie nie bylo bo maz mial wolne i komputer okupowal:-D:-D:-Dale juz jestem:tak:narazie jeszcze bezrobotna bo nadal czekam na tel to jeszcze mam troche czasu ale niedlugo sie skonczy jak pojde do pracy to juz tego czasu mniej bedzie:tak:bo trzeba bedzie zrobic wszystko to samo co teraz i jeszcze do pracy pojhsc:tak:
O jak milo:tak::tak::tak:u nas z kompem jest tak samo jak M sie dopadnie to :szok::szok::szok:ja tez bym chciala juz do pracy:tak::tak:ale Laura jeszcze jest za mala.Teraz przechodzi naaaaaaaaaj gorszy okres zeby,chodzenie,albo raczej wchodzenie wszedzie gdzie moze wszystko porozwalac napsocic:crazy::crazy::crazy:

ale juz niedlugo bedziemy miec drugi komp a ja jak bede pracowac to zakupie sobie net bezprzewodowy a co!!!!!!!
o to rzeczywiscie masz urwanie glowy Konrad to juz chlop w koncu od sierpnia juz do szkoly idzie na swoje 2,5 h i zaczyna szkocka edukacje powoli:-):-):-)

reklama
Do góry