Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
tez mam bóle głowy… czasami takie ze wymiotuje :-( jak Ci lekarz coś doradzi to daj mi proszę znać.Pogadam w piątek na tej wizycie w klinice odnośnie mocnych bólów głowy.
Dziś obudziłam się z lekkim, ale mam tendencje do mocnych napięciowych bólów- przypominają czasem migreny.
Na mnie paracetamol działa, jakbym cukierki łykała.
Muszę omówić tę sprawę, bo będę w czarnej doopie, jak mnie złapie ten mocny ból zaczynający się w prawym oku.
Tak, mam tak samo i też mam schizy...Dziewczyny może głupie pytanie, nie wiem czy ktoś już pytał może przeoczyłam. Ale też macie tam tak " mokro" ja to mam cały czas schizy i latam sprawdzać![]()
Mam ten sam problem i chyba też muszę się kogoś poradzić. Ja miewam bardzo silne migreny i gdyby mnie zaatakowała to nie mam pojęcia co brać. Apap nigdy mi nie pomagał, do tej pory brałam silne leki typowo migrenowe no a terazPogadam w piątek na tej wizycie w klinice odnośnie mocnych bólów głowy.
Dziś obudziłam się z lekkim, ale mam tendencje do mocnych napięciowych bólów- przypominają czasem migreny.
Na mnie paracetamol działa, jakbym cukierki łykała.
Muszę omówić tę sprawę, bo będę w czarnej doopie, jak mnie złapie ten mocny ból zaczynający się w prawym oku.
ja robiłam ale uważaj bo czasami potem miałam jeszcze gorszy problem z zatokami.Ja dziewczyny trochę lepiej jeśli chodzi o gorączkę, w nocy mnie jeszcze atakowało 38 ale odpukac do teraz już nic nie ma ( proszę Boga by tak zostało ) ale mam tak nos zawalony, ze masakranie spałam cała noc bo oddychałam przez buzie a później miałam tak sucho w gardle, ze zaczęłam kaszleć
Boże niech to się skończy już…
Myśle o tej irygacji nosa podobno skuteczne, robiła może któraś z was ?