wiolaho
Fanka BB :)
Ja miałam mieć pierwsza wizytę jutro, ale stary musiał wyjechać juz dzisiaj do pracy i musiałam przełożyć na piatek![]()
Ja muszę się dopiero umówić...jestem 4+4 ...i tak się zastanawiam na kiedy...choćby z racji też wieku
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja miałam mieć pierwsza wizytę jutro, ale stary musiał wyjechać juz dzisiaj do pracy i musiałam przełożyć na piatek![]()
Ja już chyba 5 razy przekladalam i aż głupio jak tam dzwonięJa muszę się dopiero umówić...jestem 4+4 ...i tak się zastanawiam na kiedy...choćby z racji też wieku![]()
Czytając inne posty jeśli chcesz zobaczyć coś więcej a i może usłyszeć to lepiej jeszcze zaczekaćJa muszę się dopiero umówić...jestem 4+4 ...i tak się zastanawiam na kiedy...choćby z racji też wieku![]()
Jeśli chcesz wiedzieć tylko, czy pęcherzyk jest w odpowiednim miejscu, to wystarczy w 5 tygodniu- ja takie podejście preferuję, bo wiem, na czym stoję.Ja muszę się dopiero umówić...jestem 4+4 ...i tak się zastanawiam na kiedy...choćby z racji też wieku![]()
Jeśli chcesz wiedzieć tylko, czy pęcherzyk jest w odpowiednim miejscu, to wystarczy w 5 tygodniu- ja takie podejście preferuję, bo wiem, na czym stoję.
Czasem po połowie 5 tygodnia widać już zalążek zarodka.
Jeśli nie boisz się cp, pustego jaja, to śmiało umawiaj od 6+4, a najlepiej nawet 7 tydzień.
Wszystko zależy od Twojego podejścia do tematu.
Czytając inne posty jeśli chcesz zobaczyć coś więcej a i może usłyszeć to lepiej jeszcze zaczekaćchyba że z tych niecierpliwych jesteś
a z racji wieku czemu ??
Hej. Na kiedy masz termin?Hej ! Znalazłam to forum 10 minut temu, chwilę mi zejdzie zanim się odnajdę
Listopad![]()
Kochana chemia jak przy nowotworZe.
Jedna dawka doposladkowo, wtedy przez tydzień będą sprawdzać czy beta się zatrzymała i ciąża się nie rozwija, jeśli się zatrzyma albo spadnie to podadzą leki na oczyszczenie macicy z endometrium, a jeśli jeszcze urośnie to podadzą kolejna dawkę chemii.
Przez trzy miesiące będzie się organizm z niej oczyszczał, a przez miesiąc nie mogę pic alkoholu, żeby wątroby nie zabić (dr mówi, ze ta chemia działa miesiąc).
Szczerze mówiąc, wolałbym by mi wykezczkowali macice (o czym będę z nimi rozmawiać w czwartej) bo oszczędzi mi to bólu i będę miała trochę lżejsze miesiączki przez jakiś czas.
A nie ma u Was opcji laparoskopii?To jedna z opcji. O metro mówiła w piątek, dziś podała jeszcze jedna nazwę, której nie zapamiętałam.
Zrobią wszystko, by ja znaleźć do czwartku, żeby zadziałać bardziej miejscowo, ale jeśli nie znajda jej to wtedy to.
Jest kochana i dlatego jeszcze we wtorek inczwartek Max chcą szukać żeby laparoskopowo usunąć.Hej. Na kiedy masz termin?
A nie ma u Was opcji laparoskopii?
Rany jesteś tak silną babką, że aż niewiarygodnepamiętaj, że jesteśmy z Tobą!
to witaj w klubie bo ja rok starszaBo ja w środę kończę pełne 18,czyli 40![]()
No ja nie polecam, bo się baaardzo przejechałam. Pierwsze dni to był koszmar i nie wiem, co można wówczas w ciąży zrobić.O Boże, nie nie to ja nie chce ryzykować. Już wole się przemęczyć. A solą morska psikam, ale za wiele nie daje póki co![]()
Niemalże na każdym leku tak będzie (poza jakimiś ziołowymi i homeopatycznymi. Dzieje się tak, dlatego, ze nie są testowane na ciężarnych i producent nie chce ponosić za to odpowiedzialności, wiec trzeba sluchac lekarzy i wymieniać się wiedza. Nic innego nie pozostało :/Spojrzałam jeszcze w starą kartę ciąży, wtedy lekarz podał mi, że na katar mogę xylorin albo otrivin. Sprawdziłam w internecie, przy obu lekach zapis "Nie należy stosować leku w czasie ciąży."![]()