pluto_nova
Moderator
Dziewczyny mocno za Was trzymam kciuki i życzę powodzenia i spokojnych 9-ciu miesięcy 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Uwierz mi tez tego w planach nie miałamW sumie to nie powinnam wchodzić na tą stronę, bo w piątek z moją mamą przepierdzieliłyśmy ponad 800 zł na ubrania i ja dodatkowo 250 na lekarza.
No ale musiałyśmy sobie poprawić humor.
Niezależnie od tego, jaki będzie werdykt, to będzie dobrzePrzepraszam pomyliłam terminy najwidoczniej. Wiem i rozumiem Cię doskonale, ale z całych sił trzymam kciuki i wierze, ze będzie okej, musi być![]()
Przykro miU mnie dupa…
bardzo mi przykroU mnie dupa…
Tylko że przy takich wartościach bety (kilkadziesiąt tysięcy) na przyrosty się nie patrzy.Kurka.
Taki miałam dobry dzień aż tu nagle przyszły wyniki z dzisiejszej betki. Wrzuciłam je na internetowy kalkulator i juz nie jest mi tak do śmiechu![]()
Oh, to chwała!Tylko że przy takich wartościach bety (kilkadziesiąt tysięcy) na przyrosty się nie patrzy.
Rany, tak mi przykro... Nie ma szans, że beta dopiero ruszy? Nie znam się, ale może musi się rozkręcić?U mnie dupa…
Poszła dzisiaj i będzie chodzić. Lekarz mnie uspokoił. A ja potem na zimno stwierdziłam, że idąc tym tropem to ja zaraz i siebie i resztę rodziny zabunkruję w domu do listopadawiem ze w ciąży trzeba uważać bo wiadomo ale ja bym nie trzymała chyba w domu. Jak się dowiedziałam teraz ze jestem w ciąży to tez dostałam SMS z przedszkola ze u corki w grupie jest dziecko chore na ospę ( tam jest tylko 1 grupa 15 dzieci ) bałam się ale boć na razie nie ma i nie przyniosła. Ospa się rozwija ok 1,5 tyg nawet do wykwitu wiec nie wiem czy to jest sens. Ale oczywiście to ty decydujesz. Mi jak teraz byłam u lekarza i mówiłam o ospie to lekarz mówił ze gorszym zagrożeniem jest świnka ….. a tak apropo moja najstarsza córka tez dwa razy przechodziła ospę i lekarz mi mówił ze tak może być jak za 1 razem mało wysypie…. Nie wiem co o tym sama myślec. U nas w przedszkolu i szkole ospa i szkarlatyna ostatnio popularna
A teraz o opaskach na nadgarstki ( na mdłości ) u mnie niestety nie działają … jak wy sobie z Mdłościami radzicie ??
Haha tak samo robiłam z moją poprzednią psinką. Dawałam zawsze kosteczkę, tabletkę i szybko kolejną kosteczkę żeby zjadłaDziękuję za troskę.
Dzisiaj już dobrze, wczoraj popołudniu już też było z nim ok.
Wieczorem już biegał i bawił się swoją ulubioną piłeczką.
Dziś mama z moim mężem pojechali do naszej pani doktor- dostał leki i olejek z maryśką leczniczą.
Tabletki łyka na hasło „Dostaniesz ciasteczko.”![]()
Ciepło i zimno na zmianęU nas pierwsza burza w tym roku️.
A u Was jak pogoda?
![]()
Tak, tak. Teraz to już najważniejsze jest usgOh, to chwała!
To mój pierwszy raz więc mogę tu robić sporo dziwnych wpisów![]()