reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Listopadowe mamy 2023

Będę robić test pappa napewno !
Może nie wyjść kolorowo chociażby ze względu na to że akurat zostanę świeżutką 35 latką 🤭
Nie chce się narazie denerwować ani źle nastawiać . Najważniejsze jest usg 💪.
Jeśli trzeba będzie to zrobię i Nifty ale szczerze …wolałabym te pieniążki przeznaczyć potem na dzidziusia jak juz się urodzi ♥️
Ja 33 lata
Narazie mam 17.11 datę wg usg
Palette shampoo trochę rozjaśnia ja mam blond

reklama
No ja się mega zdziwiłam i dopytywałam trzy razy czy napewno tak jest. Ale chyba zrobię krew dzień wcześniej sama i pójdę z wynikami. I tak myślę że za wszystko płacę bo u nas niestety nie ma żadnych programów a ja się nie łapię na refundowanie więc to bez różnicy.
Dopytaj dobrze lekarza 😊
Jeśli dobrze pamietam a mogę się mylić - łeb już nie najmłodszy 😂
To na wyniki z krwi czeka się kilka dni …
Coś około tygodnia bodajże …

Dzień dobry ❤️ miłego dnia dla Was.
Ja dzisiaj zamierzam odpoczywać, może na jakiś spacer wyskoczymy z mężem, a później coś zjeść. 🥰
Miałam bardzo niespokojna noc budziłam się chyba z 5 razy. Pewnie jakaś drzemka wpadnie w ciągu dnia. 🙃

Witam was w 6+0! Dalej żadnych objawów co mnie cieszy 😄
Jacie, wy się już na prenatalne umawiacie, a ja jeszcze wizyty nie miałam 😂 ale chyba w poniedziałek zadzwonię umówić się na 4 maja na prenatalne, taka wymarzona data, mam nadzieję że będzie miejsce 😜

Ja miałam kiepska Noc , obudziłam się o 2 na siku i nie mogłam zasnąć gdzieś do 4. Ech 😓 dzisiaj się czuje jak zombie

Ja tez uwielbiam spać na brzuchu ale No niestety już na nim nie śpię

reklama
Witam wszystkie. O 6 obudził mnie mały skrzat ale wzięliśmy ją do siebie i jeszcze podpałka godzinę. Od rana zabawa - później spacer 😀
Z ciążowych dolegliwości- cycki dalej bolą i stały się pełniejsze i lekkie mdłości.

Do góry