Bolilol
Fanka BB :)
dziękujęJa zamówiłam a ona tylko w paczkomacie odebrała
Zamawiałam na Link do: oslimotek.pl - Włóczki i rękodzieło
Chciałam na allegro bo też są ale potrzebowałam 10 sztuk a nikt tyle nie miał dostępnych
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
dziękujęJa zamówiłam a ona tylko w paczkomacie odebrała
Zamawiałam na Link do: oslimotek.pl - Włóczki i rękodzieło
Chciałam na allegro bo też są ale potrzebowałam 10 sztuk a nikt tyle nie miał dostępnych
Poproszę namiary na włóczkęJa nie potrafię. Za to moja mama uwielbia robić i na szydełku i na drutach. Nigdy jej się to nie nudzi. Co wymyślę to zrobi. Dzieciaki ciągle maskotki dostają. Teraz wymyśliłam że ma mi takie cudo zrobić. Wczoraj przyszła włóczka i działa kobieta cała szczęśliwa
Ja polecam jeszcze oprócz puzzli malowanie po numerach. Super sprawa. W empiku były ostatnio promocje na zestawy.![]()
Podobną widziałam w dealz za kilka złotych. Zresztą młoda ma z niej zrobiony kocyk tęczowyPoproszę namiary na włóczkę![]()
Chce tylko powiedzieć, że zrobilam screena i już wysłałam mamieJa nie potrafię. Za to moja mama uwielbia robić i na szydełku i na drutach. Nigdy jej się to nie nudzi. Co wymyślę to zrobi. Dzieciaki ciągle maskotki dostają. Teraz wymyśliłam że ma mi takie cudo zrobić. Wczoraj przyszła włóczka i działa kobieta cała szczęśliwa
Mam taki sam planChce tylko powiedzieć, że zrobilam screena i już wysłałam mamie
Moja tez robi na szydełku i na drutach, złożyłam zamówienie na to cudo!
kurde, fajnie macie z tymi mamami, moja nie umieMam taki sam plan![]()
Ale Ty umieszkurde, fajnie macie z tymi mamami, moja nie umie![]()
Chce tylko powiedzieć, że zrobilam screena i już wysłałam mamie
Moja tez robi na szydełku i na drutach, złożyłam zamówienie na to cudo!