AScarlett
Moderator
Zeby było śmiesznie to ja nie studiowałam w Krakowie. Zawsze chciałam tu mieszkać, ale nie wyszło ze studiami. Dopiero 2 lata po studiach znalazlam tu prace i sie przeprowadziłam.a prawie wylądowałam w Krakowie na studiach!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Zeby było śmiesznie to ja nie studiowałam w Krakowie. Zawsze chciałam tu mieszkać, ale nie wyszło ze studiami. Dopiero 2 lata po studiach znalazlam tu prace i sie przeprowadziłam.a prawie wylądowałam w Krakowie na studiach!
A ja zawsze chciałam studiować w Gdańsku!a prawie wylądowałam w Krakowie na studiach!
ja się dostałam na wszystko co chciałam i wszędzie gdzie chciałam, a mój ówczesny chłopak się dostał tylko tuOpowiedz nam tę historię![]()
czyli spełnione marzenieZeby było śmiesznie to ja nie studiowałam w Krakowie. Zawsze chciałam tu mieszkać, ale nie wyszło ze studiami. Dopiero 2 lata po studiach znalazlam tu prace i sie przeprowadziłam.
Ech, chlopaka nie ma a Szczecin zostałja się dostałam na wszystko co chciałam i wszędzie gdzie chciałam, a mój ówczesny chłopak się dostał tylko tukoniec historii
![]()
Mój też nie lubi. A pomidory i wszystko pomidorowe tak. Chociaż mnie najbardziej dziwi jak można nie lubić burakówMój mąż nie lubi pomidorowejna początku myślałam, że jest dziwny, ale teraz się cieszę, cały gar tylko dla mnie
![]()
dokładnie takEch, chlopaka nie ma a Szczecin został![]()
Nie cierpię burakówMój też nie lubi. A pomidory i wszystko pomidorowe tak. Chociaż mnie najbardziej dziwi jak można nie lubić buraków.
moja siostra mieszka w Gdańsku, spoko miastoA ja zawsze chciałam studiować w Gdańsku!
Ale ostatecznie padło na miasto doznań (czyli Poznań)![]()
za to Poznania nie cierpię, kojarzy mi się tylko z wyjazdami służbowymiA ja zawsze chciałam studiować w Gdańsku!
Ale ostatecznie padło na miasto doznań (czyli Poznań)![]()