ja już pisałam kilka postów wcześniej, że baza się super sprawdzaDzień dobry, miłej soboty
Jak jesteśmy w temacie wózków to mi bardzo podoba się Bebetto Luca Pro i jest w miarę przystępny cenowo. Teoretycznie dziadkowie zaoferowali, że kupią wózek ale nie chciałabym ich zbytnio naciągać + jak wiele z was tu pisze, nastawiam się później na zakup porządnej spacerówkiNo i fotelik, na tym również nie zamierzamy oszczędzać.
Czy ktoś z was planuje zakup bazy pod fotelik? Zastanawiam się czy warto, ale chyba tak, bo dla mnie to będzie duża wygoda aby go na szybko wpiąć. Dość dużo jeździmy, a nie będę się martwić czy na pewno dobrze zabezpieczyłam ten fotelik pasami![]()
reklama
hachette
Fanka BB :)
Nie no naprawdę, musisz mnie szczuć?!Mąż do mnie dzisiaj podczas seksu

Czytałam, ze -co prawda w późniejszej ciąży, ale jednak - takie stawianie się brzucha może powodować skracanie szyjki. I często jest spowodowane zbyt duża aktywnością. Skonsultuj się z lekarzemDziewczyny a macie takie jakby twardnienia brzucha? Czasem w nocy się zdarza, że budzę się bo czuje jak mi brzuch twardniejebiorę luteinę 2x dziennie, ale zastanawiam się czy powinnam to skonsultować z lekarzem
![]()
slomka1
bebetto jest lepszy jeśli chodzi o elementy niż junama... koła pompowane=lepsza amortyzacja. ogólnie wychodzi, że ma więcej bajerów zapewniających amortyzację dziecka... i kurde... robi się dylemat między wózkamiDzień dobry, miłej soboty
Jak jesteśmy w temacie wózków to mi bardzo podoba się Bebetto Luca Pro i jest w miarę przystępny cenowo. Teoretycznie dziadkowie zaoferowali, że kupią wózek ale nie chciałabym ich zbytnio naciągać + jak wiele z was tu pisze, nastawiam się później na zakup porządnej spacerówkiNo i fotelik, na tym również nie zamierzamy oszczędzać.
Czy ktoś z was planuje zakup bazy pod fotelik? Zastanawiam się czy warto, ale chyba tak, bo dla mnie to będzie duża wygoda aby go na szybko wpiąć. Dość dużo jeździmy, a nie będę się martwić czy na pewno dobrze zabezpieczyłam ten fotelik pasami![]()
Kylyyy1408
Mnie tez mnie tezNie no naprawdę, musisz mnie szczuć?!
![]()
Czytałam, ze -co prawda w późniejszej ciąży, ale jednak - takie stawianie się brzucha może powodować skracanie szyjki. I często jest spowodowane zbyt duża aktywnością. Skonsultuj się z lekarzem![]()

Takie dwie desperatki jesteśmy

Kylyyy1408
Mój do mnie już mówi, ze jak w końcu dostaniemy zgodę od lekarza i będę mogła wejść na trzona to chyba będzie musiał urlop w pracy wziąć 

Kylyyy1408
Ja nie mam żadnej przyjemnościco do seksu... oprócz naszej większej przyjemności, wasi panowie też odczuwają większą przyjemność?

slomka1
ale współczuję wam wstrzemięźliwości. pierwsze 5 tygodni nie miałam ochoty, aż w końcu było takie "dobra, tylko szybko rób co musisz" i po tym "o kurde... przyjemniej, dużo przyjemniej" i ochota mi wróciłaMój do mnie już mówi, ze jak w końcu dostaniemy zgodę od lekarza i będę mogła wejść na trzona to chyba będzie musiał urlop w pracy wziąć![]()

G
guest-1715015400
Gość
ja znowu słyszałam ze koła pompowane mogą być minusem bo się mogą przebić i niektóre dziewczyny narzekają ze nie kupią już z pompowanymibebetto jest lepszy jeśli chodzi o elementy niż junama... koła pompowane=lepsza amortyzacja. ogólnie wychodzi, że ma więcej bajerów zapewniających amortyzację dziecka... i kurde... robi się dylemat między wózkami

reklama
slomka1
no wy tak... ale później sobie odbijecie. ogólnie przed porodem warto się bzykac kilka razy dziennie, przyspiesza poródJa nie mam żadnej przyjemnościnie uprawiamy seksu od 1,5 miesiąca ( sama nie wierze, ze to już tyle
). A z robótek przyjemność zawsze ta sama
![]()
Podziel się: