reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Beatko rożnie to bywa, ale ogólnie nie narzekam. Nudności ostatnio znośnie, czasem bóle głowy,ale nie jest tak bym nie mogła wytrzymać.
Nie mam ostatnio ochoty na serduszkowanie, więc mąż:-pmusi być cierpliwy.
Muszę w przyszłym tygodniu kupić sobie jakieś ciuszki, a tak mi się nie chce iśc na zakupy i szperać po tych wszystkich wieszakach..., :no:ale trzeba jakoś wyglądać.:tak: Oby się trafiło coś fajowego w pierwszym napotkanym sklepie:-D.

Zrobiłam sobie taki test internetowy w wersji angielskiej i wyszło mi,że będziemy mieli synka, ponoć jest bardzo wiarygodny(musiałam za niego jeszczae zapłacić),wklejam wynik co mi wyskoczył.
1. TEST RESULTS

Test Values Mother's B-day:1980.03.15 Father's B-day:1978.04.06 First day of your last menstrual period :2008.03.25
boy_stork.jpg
Calculated Values Congratulations It's a Boy Due Date:Dec-30-2008 Child's Sign:Capricorn Mother's Sign:pisces Father's Sign:Aries

asus, mi wychodzi,że Medio jest w 9 tyg ciąży :tak:

Medio, to gratulujemy synka ....... zobaczymy jaki będzie wynik USG czy potwierdzi ten internetowy wynik :-):tak: i udanych zakupów

Medio trzeba czekć na usg i tyle.....;-) Nie wierzę w takie internetowe testy.....;-) dla mnie to pic na wodę , a gdy wchodzą w grę pieniądze, śmierdzi mi tu oszustwem i tyle.....;-)

Moja prolaktyna w normie- 300, jestem zdrowa więc trzeba tylko cierpliwie czekać.....;-).... no byle nie za długo, bo nie chcę być najstarszą mamą w piaskownicy......;-)

reklama
Zawsze możesz spojrzec na mój suwaczek, który pojawia aię w każym moim podpisie -teraz w 9 tydz. i 2 dni.
Medio a ile cykli staraliście się zanim się udało ? I proszę powiedz co ci pomogło- mierzenie tempki , testy, monitoring a może była to wpadka kontrolowana? Skoro ty już wiesz to może wezmę przykład z ciebie?:tak::-):tak:

Do góry