Lauritaa
Moderator
Nie, miałam dobre endometrium, lekarz uznał, że nie będziemy nic z tym robić.
Ooo to jest nadzieje, ja mialam pierwszy raz slaby estradiol ale endo zawsze spoko. To mnie uspokoiłaś . Wszystkiego dobrego dla Was
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nie, miałam dobre endometrium, lekarz uznał, że nie będziemy nic z tym robić.
gratulacje spokojnych 9 miesięcy!Dziewczyny, mam ostatnio trudny czas, było mnie tu mało, nie byłam zapisana na testowanie, bo pewnie jak część z Was pamięta- dopadło mnie totalne zrezygnowanie i brak nadziei. Jestem w ciąży. Jest dla mnie zbyt wcześnie by się cieszyć, bardzo się boję, po drodze nastraszył mnie lekarz, więc nadal jest tak, że stosunek strachu do radości jest mocno zaburzony. Taka już jestem.
Chciałabym Wam bardzo podziękować za wsparcie.
Trzymam za Was bardzo mocno kciuki i mam nadzieję, że do zobaczenia w innym miejscu.
Jak to się mówi.. nie ważne jak się zaczyna ważne jak się kończyA dobra, nie zauważyłam ze dwa razy była wpisana![]()
GratulacjeDziewczyny, mam ostatnio trudny czas, było mnie tu mało, nie byłam zapisana na testowanie, bo pewnie jak część z Was pamięta- dopadło mnie totalne zrezygnowanie i brak nadziei. Jestem w ciąży. Jest dla mnie zbyt wcześnie by się cieszyć, bardzo się boję, po drodze nastraszył mnie lekarz, więc nadal jest tak, że stosunek strachu do radości jest mocno zaburzony. Taka już jestem.
Trzymam za Was bardzo mocno kciuki i mam nadzieję, że do zobaczenia w innym miejscu.
Wstawać! Ale piękna pogoda! W końcu! I przynajmniej u mnie aż jeden dzień ma być ładnie a od jutra zaś deszcz![]()
fuck to już maj hahahahKochana leć na maj![]()
Tak jakoś wyszłoOd 3 do 5 się seksiliście?![]()
Wchodzę sobie po długiej przerwie, a tu taka wiadomość!!!!Dziewczyny, mam ostatnio trudny czas, było mnie tu mało, nie byłam zapisana na testowanie, bo pewnie jak część z Was pamięta- dopadło mnie totalne zrezygnowanie i brak nadziei. Jestem w ciąży. Jest dla mnie zbyt wcześnie by się cieszyć, bardzo się boję, po drodze nastraszył mnie lekarz, więc nadal jest tak, że stosunek strachu do radości jest mocno zaburzony. Taka już jestem.