Kasienkaol
Fanka BB :)
I znów wyżynyCześć i czołem z rana! Myślałam, że będę nadrabiać mnostwo postów a tu susza
U mnie sytuacja wygląda dziś tak, i nic w związku z tym nie zmienia.
Dziewczyny przedtestowe jak Wasze temperatury?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
I znów wyżynyCześć i czołem z rana! Myślałam, że będę nadrabiać mnostwo postów a tu susza
Sikałaś?Cześć i czołem z rana! Myślałam, że będę nadrabiać mnostwo postów a tu susza
GratulacjeMelduję się. Dziś dwa sikance zrobione, jeden czułość 10 (bialy) a niebieski 25. Siki ranne. 9-10dpo
Zapraszamy na beteMelduję się. Dziś dwa sikance zrobione, jeden czułość 10 (bialy) a niebieski 25. Siki ranne. 9-10dpo
Dlatego nie mierzęTeż zaczęłabym mierzyć temperaturę, ale jak wstać tak rano ?![]()
temperatura do okresu może skakać i niestety nic nam o ciąży nie powieCześć i czołem z rana! Myślałam, że będę nadrabiać mnostwo postów a tu susza
ja miałam ambitny plan wstać wczesnie i ogarnąć chatę, ale wyszło jak wyszło i obudziłam się 20min temuCo tam dziewczęta dziś porabiacie?
My zjedliśmy śniadanie i jedziemy do teściów bo teść w szpitalu. I trochę tam posiedzi.
Tak i bez newsówI znów wyżynyrobiłaś test? U mnie stoi
![]()