królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
No masz racje, nie wytrzymam przecież. Czekam do 8 i jade do rosska wspomóc ich finansowo, bo nie wyrzymam do jutra.A Ty śmigaj po test !!![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No masz racje, nie wytrzymam przecież. Czekam do 8 i jade do rosska wspomóc ich finansowo, bo nie wyrzymam do jutra.A Ty śmigaj po test !!![]()
Tylko juz nic nie pijNo masz racje, nie wytrzymam przecież. Czekam do 8 i jade do rosska wspomóc ich finansowo, bo nie wyrzymam do jutra.
Wypiłam kawę tylko i czekam na 8 niecierpliwie. Czemu jak szykuje się wyjść do godz 8 to czas zapier.... a teraz wlecze się.Tylko juz nic nie pij![]()
WyciągajTesty już w śmietniku także nie ma co oceniać![]()
Każdy ma czasem gorszy dzień. Nie przejmuj się. Ważne, że dziś jest nowa energia do działania i trzeźwa głowaDzięki za zrozumienie![]()
Wypiłam kawę tylko i czekam na 8 niecierpliwie. Czemu jak szykuje się wyjść do godz 8 to czas zapier.... a teraz wlecze się.
Już chcialabym wiedzieć, czy ta temperatura cos znaczy i pytanie czenu wczoraj już nic nie wyszłoa robilam 1 rano i ostatni wieczorem.
BezsensuNie mogę bo już idę do pracy![]()
Bezsensu
I zostawiasz nas z taką świadomością, że ten test tam leży i czeka na nas![]()
Jedyne co tam czeka to jedna kreska![]()