Gratulacje i duzo zdrowka dla WasDziewczyny my już po. O 23 zaczęły się skurcze. Urodziłam o 11.53 z ogromnym wysiłkiem… polecam Polną. Położne przekochane![]()
reklama
Powolutku, malutki się trochę budził ale nie jest źle. Spać nie mogłam bo patrzyłam na ten malutki cudJak tam mamusie nocka Wam minęła?
Asiaxz
Fanka BB :)
No ja też w ogóle nie spałam dopiero w domuPowolutku, malutki się trochę budził ale nie jest źle. Spać nie mogłam bo patrzyłam na ten malutki cud![]()
Asiaxz
No najgorzej przy pierwszym jestMy tam spokojna nocka:-) sie budzil to jadl i kimonko dalej :-) ja tez sie nie stresuje az tak bo to moje kolejne szczescie wiec i inne podejscie :-)
Trochę pokarmu mam, ale mam wrażenie że jeszcze za mało, bo mały nie dojada i źle śpi. Muszę go dokarmiać z 10 ml z butli i wtedy jest oki. Myślę, że powolutku się rozkręci ta laktacja u mnie…No ja też w ogóle nie spałam dopiero w domumasz pokarm czy butelka karmisz?
reklama
Lady Loka
Nieeee, masz wystarczająco, a i dziecko nie potrzebuje tak od razu jeść ogromnych ilościTrochę pokarmu mam, ale mam wrażenie że jeszcze za mało, bo mały nie dojada i źle śpi. Muszę go dokarmiać z 10 ml z butli i wtedy jest oki. Myślę, że powolutku się rozkręci ta laktacja u mnie…
Podziel się: