Tralalala25
Fanka BB :)
u mnie tez tak jest, ale trzeba korzystac jak jest ten moment nadziei i pozytywnej energiiNiestety u mnie to taka sinusoida. Aż do owu jako tako się trzymam. A potem przy białym teście przychodzi otrzeźwienie i realizm.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
u mnie tez tak jest, ale trzeba korzystac jak jest ten moment nadziei i pozytywnej energiiNiestety u mnie to taka sinusoida. Aż do owu jako tako się trzymam. A potem przy białym teście przychodzi otrzeźwienie i realizm.
Stresujesz się rozmową?Przestałam mierzyc temp, dzisiejsza noc nieprzespana także nawet nie było po co![]()
Byłam jużStresujesz się rozmową?
I jak poszło?Byłam już
Nie stresowałam się tylko jestem chora i całą noc twarzą w chusteczkach spędziłam
WspółczujeByłam już
Nie stresowałam się tylko jestem chora i całą noc twarzą w chusteczkach spędziłam
@Brownie1992 jak coś to mam jeden pomysł@Brownie1992 jakiś motyw przewodni na dziś?![]()
Ja nie pomogę bo ja w takiej sytuacji zaciskam nogi i staram się wstać o czasieA w sumie pytanie do koleżanek mierzących temperature - chcę mierzyć o 7, ale co jeśli obudzę się o 5-6 i będę musiała wstać np. na siku, lepiej wtedy zmierzyć od razu czy wrócić, próbować zasnąć i wtedy o 7?Jak się raz na jakiś czas tak trafi to wiem ze się świat nie zawali, ale mi akurat dosyć często zdarza się po coś wstawać nad ranem
![]()