reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Jestem po wizycie na którą badałam się jechać.
Pani obejrzała wszystkie wyniki starsze i te aktualne a troszkę tego było ( wizytą trwała godzinę )
Po czym powiedziała że jedynie co może zaproponowac to in vitro.
Narazie mam do zrobienia USG piersi.
Mąż defragmentacja plemników
I oboje mamy Kardiotyp.
Przepisana lista witamin.
Poczekać na następny okres. I wizyta w 2 dniu cyklu.
Omówione póki co koszta.
Możliwość rozłożenia na raty więc też opcja 😉
Zaniepokoiła mnie jedna wieść. Bolał mnie lewy jajnik 3 dni ale pani powiedziała że zrobiła się otoczka z krwi po owulacji ale że to nic groźnego.
Narazie muszę się z tym wszystkim przespać 😉♥️

Właśnie sprawdziłam wynik 😊
Beta HCG 66 mIU/ml
Pierwsza Beta 66
Druga 352
Niestety sprawdzałam ją po 72 godzinach bo 48 godzina wypadała w niedzielę 😊
Ogromne gratulacje, super!!!! 😍😍😍
Masz już USG zaplanowane?

Jestem po wizycie na którą badałam się jechać.
Pani obejrzała wszystkie wyniki starsze i te aktualne a troszkę tego było ( wizytą trwała godzinę )
Po czym powiedziała że jedynie co może zaproponowac to in vitro.
Narazie mam do zrobienia USG piersi.
Mąż defragmentacja plemników
I oboje mamy Kardiotyp.
Przepisana lista witamin.
Poczekać na następny okres. I wizyta w 2 dniu cyklu.
Omówione póki co koszta.
Możliwość rozłożenia na raty więc też opcja 😉
Zaniepokoiła mnie jedna wieść. Bolał mnie lewy jajnik 3 dni ale pani powiedziała że zrobiła się otoczka z krwi po owulacji ale że to nic groźnego.
Narazie muszę się z tym wszystkim przespać 😉♥️
A będziecie musieli pokryć 100% opłat za in vitro? W wielu miastach są dofinansowania, wiem, że np w Łodzi kwalifikacja jest jakos na początku roku i miasto refunduje 50%. Może zorientujecie się czy nie ma tego typu programów :)

Dziękuję w takim razie jeszcze się nie załamuje ❤️❤️❤️ (może to głupie i za bardzo na takie rzeczy się teraz zwraca uwagę ale od rana coś mnie kłuje przy prawym jajniku to nie ból tylko takie właśnie kłucie) i już się człowiek zastanawia...🙄
Też uważam jak dziewczyny - za wcześnie ;)
Kiedy teraz planujesz powtórzyć?

reklama
Tak niestety 100 procent. Pani opisała nam każdy etap. Koszt od 20 tys ale to wyjdzie w praniu. Nie wiadomo jak moje ciałko będzie chciało pracowac 😛

Do góry