nie no ja chcę filmik z tego na Messenger i to szybkoWiem ale nie wiem
Mamy kopertę od Pani dr
A w niej płeć naszego bąka
W piątek popołudniu wjeżdża akcja balon z najbliższymi także dam znać co tam sobie uchowałam![]()
reklama
Ania.Wiosenka
Fanka BB :)
Dziękuję.
Wyszło jak wyszło. 6dpt beta 7,9, zrobiłam też betę w 7dpt i była 8,4 , więc we wtorek to była tylko formalności:1,9 .
Niestety nie udało się a ja staram się zaakceptować i przestawić na tryb, że ten etap w życiu już zakończyłam.
Tak więc dziewczyny żegnam się na stałe.
Wszystkim Wam z całego
Coffe18
Jak się dzisiaj po tym wszystkim pozbieram to dam znać jakim kolorem wypełni się moje życieczy już wiadomo kto się tam chowa![]()
Dalej nie ogarniam że to się kurła dzieje
Azb
Jesteś super dzielnaDziękuję.
Wyszło jak wyszło. 6dpt beta 7,9, zrobiłam też betę w 7dpt i była 8,4 , więc we wtorek to była tylko formalności:1,9 .
Niestety nie udało się a ja staram się zaakceptować i przestawić na tryb, że ten etap w życiu już zakończyłam.
Tak więc dziewczyny żegnam się na stałe.
Wszystkim Wam z całegożyczę, żebyście jeszcze w Tym roku były w ciąży, która da Wam maleństwo o które tak dzielnie walczycie
![]()
@Będęwkoncumama! Kochana w dniu Twoich 18 stych urodzin życzę Ci zdrowia szczęścia uśmiechu samych szczęśliwych chwil no i oczywiście spełnienia marzeń ale to już za 12 dni także formalność 
Sto lat Kochana 
JestemMama!
Dziękuję@Będęwkoncumama! Kochana w dniu Twoich 18 stych urodzin życzę Ci zdrowia szczęścia uśmiechu samych szczęśliwych chwil no i oczywiście spełnienia marzeń ale to już za 12 dni także formalnośćSto lat Kochana
![]()
reklama
JestemMama!
Podziel się: