Koniczynka1
Fanka BB :)
Ciężko opisać mi ten ból, ale raczej nie opisałabym go jako piekący. Raczej po prostu taki zwykły ból tylko mocny i bardzo nisko
Trzymaj się jakoś i daj znać po wizycie.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dam znaćCiężko opisać mi ten ból, ale raczej nie opisałabym go jako piekący. Raczej po prostu taki zwykły ból tylko mocny i bardzo niskoTrzymaj się jakoś i daj znać po wizycie.
HejCiężko opisać mi ten ból, ale raczej nie opisałabym go jako piekący. Raczej po prostu taki zwykły ból tylko mocny i bardzo niskoTrzymaj się jakoś i daj znać po wizycie.
No niestety, ale dla dzidzi można wszystko znieść. Oby tylko dalej wszystko było dobrzeSuper, cieszę się że wszystko dobrzeNiektóre kobiety niestety mają takie delikatne narządy kobiece, w tym Ty i ja i jakoś musimy to przetrwać
![]()
Też sobie staram to tak tłumaczyć. Dziękuję, mam nadzieję że tym razem się udaRozumiem co czujesz tez jestem po dwóch poronieniach. Moje były na późniejszym etapie 9 i 11 tydzień dwa razy widziałam bijące serduszkoPrzyczyna nieznana prawdopodobnie słabe jajeczka bo mam 45 lat, ale teraz jestem w 20 tygodniu ciąży i jest wszystko Ok, także bądź dobrej myśli. Do trzech razy sztuka
![]()
Brałam do 12 tygodnia tylko luteinę a teraz magnez na skurcze i cyclo 3 forte na żylaki. Poza tym nic. Na razie musisz być obstawiona profilaktycznie lekami bo to początek a później to już zależy co lekarz zaleciTeż sobie staram to tak tłumaczyć. Dziękuję, mam nadzieję że tym razem się udachciałam zapytać czy bierzesz teraz jakieś leki ?
Liczę, że te leki działają i wszystko będzie dobrzeBrałam do 12 tygodnia tylko luteinę a teraz magnez na skurcze i cyclo 3 forte na żylaki. Poza tym nic. Na razie musisz być obstawiona profilaktycznie lekami bo to początek a później to już zależy co lekarz zaleci