Sylwia 7 ♹ 🕖
Fanka BB :)
Dziękuję, ja również trzymam kciuki za CiebieDomyślam się jak się czujesz i będę mocno trzymała kciuki 5.07to w sumie już zaraz, mam nadzieje, ze uspokoi Cię ta wizyta
A przypomnisz, który to tydzień u Ciebie?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dziękuję, ja również trzymam kciuki za CiebieDomyślam się jak się czujesz i będę mocno trzymała kciuki 5.07to w sumie już zaraz, mam nadzieje, ze uspokoi Cię ta wizyta
A przypomnisz, który to tydzień u Ciebie?
Mam dokładnie to samo. Betę zrobiłam dwa razy, przyrasta. Czekam na wizytę 11.07 i nie nastawiam się ani źle ani dobrze.U mnie dobrze, w dalszym ciągu boli podbrzusze, ale do przyjęciawczoraj skoczyłam do punktu pobrań zrobić morfologię i stwierdziłam w ostatniej chwili, ze przy okazji „machnę” betę, która już miałam odpuścić i 29.06 wynosiła 208 a wczoraj 01.07 780. Także przyrasta, nie zmienia to jednak faktu, ze dotyczaczasowe doświadczenia powodują, że jeszcze boję się cieszyć
byle do usg 12.07
![]()
Mnie żołądek boli , piersi chcą mi wybuchnąć aż gorąceHejka jak się dzisiaj czujecie? Ja zaczynam właśnie 5 tydz i czuję się bardzo dobrze![]()
Hej, ja dobrze, owszem czuje piersi ale jest to do przeżyciaHejka jak się dzisiaj czujecie? Ja zaczynam właśnie 5 tydz i czuję się bardzo dobrze![]()
Hej, u mnie 4+5 i dalej bezobjawowoHejka jak się dzisiaj czujecie? Ja zaczynam właśnie 5 tydz i czuję się bardzo dobrze![]()
Hej, u mnie 4+5 i dalej bezobjawowojedyne co to mam wrażenie, że okropnie woda mi się zatrzymuje w organizmie, jestem cała opuchnięta
![]()
O właśnie właśnie ja też mam wzdęty brzuch czyli nie jestem samaTo normalne na początku ciąży, do tego wzdęty brzuch dochodzi i mamy wrażenie jakby już z 2 kg do przodu poszły![]()