• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcowe mamy 2024

reklama
U mnie dobrze, w dalszym ciągu boli podbrzusze, ale do przyjęcia 🙂 wczoraj skoczyłam do punktu pobrań zrobić morfologię i stwierdziłam w ostatniej chwili, ze przy okazji „machnę” betę, która już miałam odpuścić i 29.06 wynosiła 208 a wczoraj 01.07 780. Także przyrasta, nie zmienia to jednak faktu, ze dotyczaczasowe doświadczenia powodują, że jeszcze boję się cieszyć 🥵 byle do usg 12.07 ✊🏻
Mam dokładnie to samo. Betę zrobiłam dwa razy, przyrasta. Czekam na wizytę 11.07 i nie nastawiam się ani źle ani dobrze. 💪🏻

Hej. U mnie kalendarzyk pokazuje 5+4 ale też mam długie cykle do 34 to nie wiadomo jak to liczyć 😃 według moich obliczeń to jest bardziej 4 +5 😃
Test zrobiłam jeszcze rano
Już nie będę powtarzać, czekam na wizytę 12 lipca . Czuję się dobrze ❤️ trzymam kciuki za nas wszystkie 💕
20230702_085430.jpg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry