reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

reklama
Ja mam dzisiaj kalafiorową :D

Ja ugotowałam dziś rosół😋😋
a na obiad zjedliśmy sushi🙃

Co do lunatykowania, za dziecka kiedys w czasie pełni weszłam na biurko brata i wciągałam tam kołdrę🤣😂😅 i czesto chodziłam w nocy siusiu, po czym zasypiałam na kibelku i mama wstawała w nocy zaniepokojona co ja tyle w wc robie😄😉😆 teraz nie robię takich akcji... czasami cos krzyczę przez sen jak jest emocjonalny, ale rzadko. Za to za dziecka pamiętam jeden stale powtarzający się straszny sen: uciekam przed czymś strasznym, skacząc po budynkach, uciekając po schodach, ale to coś mnie dogania i dźga widelcem, nigdy nie wiem co to jest a ucieczka jest ogromnie męcząca....
Miałam też sen jawę kiedyś po śmierci kogoś bliskiego, towarzyszyłam rodzinie wsparciem i spałam w sypialni w domu odoby zmarłej. Obudzilam się, gdy było jeszcze ciemno, i czułam jak coś nieokreślonego jakby czarna materia w postaci tej osoby zmarłej stała nade mną, byłam tak przerazona, ze nie byłam w stanie ruszyć się, czułam jak ta osoba zachodzi mnie od tyłu glowy i kładzie na brzegu poduszki swoją głowę przy mojej, na pożegnanie i pojednanie...i zaraz odeszła, rozpłynęła się..... dopiero wtedy zaczęłam szeptem, bo ze strachu nie mogłam wydobyć słowa, wołać po imieniu jego żonę - ale nie obudziła się, po szoku i po tym jak ustało kołatanie serca zasnęłam ponownie. Nigdy czegoś takiego nie przeżyłam ani wcześniej ani później.

Ale tutaj dzisiaj rozmownie! 😉 Ja też mam chore akcje w czasie snu. Albo gadam, albo się z kimś klócę, a jak śpię na brzuchu to zginam nogi w kolanach, podnoszę do góry i puszczam je na dół. Nie wierzyłam mężowi, że takie akcje odwalam dopóki mnie nie nagrał 🙈 😅
tez tak robię nogami 🤣

Elegancko mi się udało Was nadrobić 😎 pochwałka dla wszystkich zaangażowanych w dzisiejszą dyskusję 🥰 jestem z Was dumna 😘 teraz ja muszę napisać te 6 stron do północy i będzie sztywniutko🤣🤣🤣

Mega relaks na tym masażu ale chyba już SKS mnie dopadł 🤣 tak mi wszystkie kości chrupały jak pani po mnie deptała, że aż mi było wstyd przed kumpelą😂 ale czuję się mega zrelaksowana🤗

Co do koszmarów - miewam często, zdecydowanie zbyt często i ostro pojebane ale nie mogę o tym rozmawiać wieczorem 😉

reklama
Do góry