• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Kto po in vitro?

Hej. Ja 10 lipca (poniedziałek) mam wizyte w klinice sprawdzić czy jajniki wróciły do swoich rozmiarów i czy podchodzimy do transferu na poczatku sierpnia, mam nadzieje ze tak 🙃
Punkcję mialam 14 czerwca

reklama
Hej. Ja 10 lipca (poniedziałek) mam wizyte w klinice sprawdzić czy jajniki wróciły do swoich rozmiarów i czy podchodzimy do transferu na poczatku sierpnia, mam nadzieje ze tak 🙃
Punkcję mialam 14 czerwca

Oby było wszystko OK :)

Też będę miała wizytę i tak poluje czy coś się na sobotę zwolni do dr no ale jak na razie lipa ;)
U mnie akurat torbiel na jajniku się pojawiła i teraz będzie podgląd czy jest czy nie.

Też będę miała wizytę i tak poluje czy coś się na sobotę zwolni do dr no ale jak na razie lipa ;)
U mnie akurat torbiel na jajniku się pojawiła i teraz będzie podgląd czy jest czy nie.
Czuje sie dobrze, normalnie. W sumie to tylko z 2 dni po punkcji czulam jajniki No i kilka dni przed to nie moglam w pracy siedzieć 😅pobrali 28komórek😳

Czyli przesunięty transfer ze względu na torbiel? Jak teraz wyjdzie ze sie wchłonęła to kiedy transfer? 🙂 to moj pierwszy i juz bym chciala byc po🥰

Czyli przesunięty transfer ze względu na torbiel? Jak teraz wyjdzie ze sie wchłonęła to kiedy transfer? 🙂 to moj pierwszy i juz bym chciala byc po🥰

Ja nie miałam szczęścia mieć transferu kochana.
Na 3 punkcje tylko jeden zarodek, który padł w 1 dobie.

No pierwszy to nei ma tylu jeszcze skrajnych emocji i obawy inne też... Ja już bardziej na zimno podchodzę ;) Bynajmniej się staram, bo nie zawsze się da - wiadomo.

Udało się wbić jutro na wizytę - uf chociaż tyle.

reklama
Dziewczyny, ja dziś miałam usg serduszkowe i wszystko jest w porządku 💛 a tak się stresowałam tą bardzo wysoką betą. Nie mogę uwierzyć, że wreszcie się udało 🥺 przede mną wybór badania wolnego DNA, więc będę bardzo wdzięczna za info, na które się zdecydowałyście (Sanco, Sanco Plus, Nifty, Nifty Pro czy Harmony) i za polecenie lekarza do badań prenatalnych w 12 tc w Warszawie.

Lekarz dziś zasugerował Harmony, ale z drugiej strony najkrócej czeka się na wynik Sanco, bo jest robiony w Polsce i sama nie wiem 🤷🏻‍♀️

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry