Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Hej. Ja 10 lipca (poniedziałek) mam wizyte w klinice sprawdzić czy jajniki wróciły do swoich rozmiarów i czy podchodzimy do transferu na poczatku sierpnia, mam nadzieje ze tak
Punkcję mialam 14 czerwca
Mi lekarz kazał dalej brać leki i jutro powtórzyć, ale mają chyba taki protokół w klinice po prostu. Jutro po wynikach odstawiam proga i czekam na okres
Czuję się jak w letargu. Jeszcze do mnie nie dotarło.
Czuje sie dobrze, normalnie. W sumie to tylko z 2 dni po punkcji czulam jajniki No i kilka dni przed to nie moglam w pracy siedziećOby było wszystko OK
Też będę miała wizytę i tak poluje czy coś się na sobotę zwolni do dr no ale jak na razie lipa
U mnie akurat torbiel na jajniku się pojawiła i teraz będzie podgląd czy jest czy nie.
Czyli przesunięty transfer ze względu na torbiel? Jak teraz wyjdzie ze sie wchłonęła to kiedy transfer?Oby było wszystko OK
Też będę miała wizytę i tak poluje czy coś się na sobotę zwolni do dr no ale jak na razie lipa
U mnie akurat torbiel na jajniku się pojawiła i teraz będzie podgląd czy jest czy nie.
Czyli przesunięty transfer ze względu na torbiel? Jak teraz wyjdzie ze sie wchłonęła to kiedy transfer?to moj pierwszy i juz bym chciala byc po
![]()
@LU36, a czy robiłaś badania typu Sanco/ Harmony, Nifty w 10 tc? Jeśli tak to napisz proszę, na które się zdecydowałaś.Ja już po USG, wszystko w porządkudzidziol ma wszystko na swoim miejscu
jutro wyniki Pappy. Na płeć jeszcze za wczesnie. Moja przewidywana data porodu zrównała sie wg terminu transferu wiec @Ruda08 przepisz mnie prosze na 10 stycznia