reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

Ja go bardzo lubiłam w tym jeśli ktoś kojarzy 👌🏻
cillian murphy GIF by Maudit

Ja uwielbiam go w Red Eye. Chyba pierwszy film z nim, który widziałam.

reklama
Oglądała któraś z Was Vis a vis (Uwięzione)? Dobre to? Czy marna podróba Orange is the new black?
Ciężko mi powiedzieć bo ja pierwsze odchaczyłam Uwięzione i w sumie wciągnęły, ale oczywiście co sezon to słabszy 😬 na Orange is the news Black wymiękłam i nie obejrzałam do końca wszystkich sezonów. Queen of the south oglądałaś?

Ostatnia edycja:
Część dziewczyny 🙂 dziś obudziłam się o 4 bo Starszy miał ustawiony tak budzik do pracy. Stwierdziłam że zmierzę temperaturę wyszła dokładnie 0.12 niższa niż poprzedniego dnia, żeby nie zaprzepaścić leżałam z pełnym pęcherzem do 5 by zrobić ponownie pomiar - wyszedł taki sam jak poprzedniego dnia. Myślicie, że spokojnie mogę wziąć pod uwagę ten drugi?

Taaak :) Peaky Blinders kocham :) 1899 też super :)
Tez uwielbiam ten serial i ta muzyka😍😍😍 ogolnie ja przepadam za serialami kryminalnymi, i te, ktore są oparte na prawdziwych wydarzeniach. Lubię wszelkie seriale w tej tematyce:
"Kto porwał Madeleine McCann "
"Morderstwo po amerykańsku"
"American Crime Story: Sprawa O.J. Simpsona"
"Dirty John"
Ale ostatni najnowszy
....I tak po prostu.... też obejrzałam, takie seriale traktuje jako odmóżdżenie, ostatni sezon Wiedzmina nie wciagnął mnie... zdecydowanie wolę bardziej Grę o Tron i Wikingów z tych klimatów fantasy.... Przyjaciele - owszem jakies wyrwane odcinki, nigdy od deski do deski, serial o grzybach - totalnie nie rozumiem, gdy piszą o nim, że jest mega, dla mnie jakiś taki nudnyyyyy

reklama
Do góry