nieznośne_poplątanie
Moderator
Ja go bardzo lubiłam w tym jeśli ktoś kojarzy![]()
![]()
Ja uwielbiam go w Red Eye. Chyba pierwszy film z nim, który widziałam.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja go bardzo lubiłam w tym jeśli ktoś kojarzy![]()
![]()
o chyba nie widziałam, może zaproponuje mężowi na jutro bo ostatnio mnie mecze piątkowymi wieczorami z James BondJa uwielbiam go w Red Eye. Chyba pierwszy film z nim, który widziałam.
Ciężko mi powiedzieć bo ja pierwsze odchaczyłam Uwięzione i w sumie wciągnęły, ale oczywiście co sezon to słabszyOglądała któraś z Was Vis a vis (Uwięzione)? Dobre to? Czy marna podróba Orange is the new black?
Tez uwielbiam ten serial i ta muzykaTaaakPeaky Blinders kocham
1899 też super
![]()
Biedna Ty, ja też słabo znosiłam abstynencje mężaBłagam tylko nie piszcie o trzonowaniumąż jutro idzie na seminogram. Same rozumiecie. A ja od popołudnia tylko o jednym myśle, jak na złość.
Bo ten wykres przybiera kształt fal morskich. Taki wakacyjny klimacik![]()
No, ja myślęA to będzie pochwała za ciężką pracę![]()
Ja teżTo ja jestem odludek bo nigdy w życiu nie oglądnęłam nawet jednego całego odcinka Friendsow. Sorki! Ale chyba sie nie przekonam nigdy….