reklama
Avy
Fanka BB :)
Wszystkie dane jakie chcesz w jednym exceluStron? Zrobiłaś jeszcze wykres na strony?jesteś niemożliwa
Edit. Tu był załącznik, ale jednak Wam nie pokażę xD
Kejcik
mnie się same przysiady robi elegancko i milusio ale po zakończeniu rzeczywiście jakoś mniej mam zaufania do kończyn dolnych niż normalnieJutro 75![]()

amusedxxx
Moderator
Nigdy nie jest za późno. Ja właśnie zjadłam maczkaKurde nie zjadłam kolacji, a teraz już późno.
O piciu też dziś zapomniałam![]()

Kejcik
reszta butów też cichobiegi do biurapoka poka!

Załączniki
U
użytkowniczka 212
Gość
ja Ci powiem, że shein to loteria. Mam kilka super rzeczy, a czasem przychodzi takie goowno, że aż szokreszta butów też cichobiegi do biuraale zamawiam takie rzeczy z Shein pierwszy raz to zobaczymy co przyjdzie
![]()
Ice41
Szklanki to i ja gryzłammój najstarszy ponoć uwielbiał wyjadać takie błotko, co w podeszwie butów może utknąć i potem jak trochę przeschnie to się odczepia od butaa drugi brat jadł szklanki
mama jak była w szpitalu, gdzie rodziła naszą siostrę, to on mial wtedy 3 lata i za każdym razem jak tata zabierał chłopców (ja jestem najmłodsza) na kotleta do baru, to on odgryzał kawałek szklanki
![]()
Ice41
A my wykopaliśmy dół na dziadka, zalaliśmy wodą i przysypaliśmy piaskiem. Dziadek nie wpadł, ale mój brat zapomniał i zgubił tam adidasaJakoś idąc na fali głupich historii z dzieciństwakiedyś z moją kuzynką postanowiłyśmy uciec z domu. Spakowałyśmy wałówkę i uciekłyśmy. Pod drzewo pod domem. Posiedziałyśmy 2 godziny, zjadłyśmy wszystko co miałyśmy i wróciłyśmy. Nikt nie zauważył naszej ucieczki.
reklama
Kejcik
ja zawsze patrzę na opinie i foty dodawane przez osoby, które już to kupiły bo tylko na nich widać jak to naprawdę wyglądaja Ci powiem, że shein to loteria. Mam kilka super rzeczy, a czasem przychodzi takie goowno, że aż szok![]()