Avy
Fanka BB :)
A Ty kiedy świętujesz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A Ty kiedy świętujesz?
Jezuu, ja za każdym razem dzielę w głowie majątekcieszę się, że tak tłumnie wzięłyście udział w zabawie
Ja byłam z mężem na festynie xD wracaliśmy piechotą kilka km, pokłóciliśmy się po drodze i w głowie już mu mówiłam, że chcę rozwodu i że nigdy, nigdy się do niego nie odezwę, ale już się pogodziliśmy![]()
17.07. Wiec serio, jedna po drugiejA Ty kiedy świętujesz?![]()
Ja to lew
Właśnie zauważyłamJa to lew![]()
I ja teżPanda sto lat sto lat...
Też jestem raczek, taki z końca czerwca
chyba jestem Twoim mężemZaleta: jestem dobrą organizatorką i mam zajebiste poczucie przestrzeni - wystarczy ze raz spojrzę na mapę i będę w stanie odnaleźć się w każdym miejscu. Za to mój maz gubi się wychodząc z toalety w galerii….
Wada: jestem zbyt emocjonalna i często mam słomiany zapał
Co lubię w swoim wyglądzie:włosy i stopy
dziękuję kochana za odpowiedźMialam w głowie twój post u wracam do niego.
Jeśli chodzi o antyTPO dopiero powyżej normy świadczą o problemach autoimmunologicznych z tatczyca, np właśnie Hashimoto. Bierzesz jakoes preparaty z biotyna? One mogą podbić wynik, przed badaniem trzeba nie brać ich 12h wcześniej. Nadal - masz w normie wiec bym się nie przejmowała. Można to obniżyć biorąc selen - zamiast łykać tabletki możesz jeść kilka orzechów brazylijskich dziennie, one mają duża zawartość.
Jeśli chodzi i tsh. Niestety ono skacze. Nawet stres i wysiłek wpływają na wynik.
Sama biorę eurhyrox 25 i wyniki są różne. Fakt, u ciebie mocno skoczyło. Może ta dawka jest za mała? Idealne przy staraniach jest mniejsze niż 2, a najlepiej ok 1.5. U Ciebie zdecydowanie jest za duże. Koniecznie skonsultuj z endo. Poczytaj tez o diecie sprzyjającej obniżeniu tsh - widzialam, że niektórzy tym walczą, żeby nie brać leków.