JakaJaKaja
Fanka BB :)
@black_angel wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu. Wielu lat pełnych miłości i radości
@Brownie1992 powodzenia dzisiaj
@Brownie1992 powodzenia dzisiaj
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
musisz zrobić przemeblowanieDziewczyny dzięki za kciukasy. Dziś tylko badania z krwi. Sam zabieg jutro. Już się tu ze mnie śmieją pielęgniary bo im zemdlałam
@AScarlett te gniazdka to jest hit ...![]()
wiesz co, jak byłam kilka cykli temu w medicover u gina, to trafiłam na takiego co pracuje w klinice niepłodności. I on mówi, że jest projekt dofinansowania państwowego do ivf od dłuższego czasu już, tylko on nie przejdzie przy obecnej władzy, ale jakas partia opozycyjna ma podobno wpisane zajęcie się tym projektem w program wyborczy i że jest szansa, że jak się władza zmieni, to on w końcu przejdzie i ruszy.To była ironia
Niestety, w naszym pięknym kraju nie ma perspektyw na refundację in vitro... Może się wyprowadzę do Francji czy gdzieś?![]()
o ja jutro też cytologia, bo się skapnelam, że poprzednią mam z sierpnia, a nikt nie wpadł na to, żeby mi powiedzieć, że mam powtórzyć. Ale ogólnie od wczoraj rzucam kurwami na bociana znów, to to tylko kolejna cegiełkaJa mam nadzieję, że @ dopiero w piątek, jutro bym cytologię zrobiła.
Dużo szczęścia i miłości
Jeszcze im tu zacznę przemeblowanie robić to mnie wyjebiąmusisz zrobić przemeblowanie![]()
Jeszcze cykam o własnych siłach, ale jak mi nie dadzą nic do żarcia to mogę zjechać
kurczę, czym jeszcze Ci bociek zalazł za skórę?o ja jutro też cytologia, bo się skapnelam, że poprzednią mam z sierpnia, a nikt nie wpadł na to, żeby mi powiedzieć, że mam powtórzyć. Ale ogólnie od wczoraj rzucam kurwami na bociana znów, to to tylko kolejna cegiełka![]()