AScarlett
Moderator
Ostatnio widzialam na fb post o Polnej i się przeraziłam. Ale to jutro Wam napisze, bo nie chce KOGOS stresowacw Poznaniu na Polnej też dobrze karmią jakby co![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ostatnio widzialam na fb post o Polnej i się przeraziłam. Ale to jutro Wam napisze, bo nie chce KOGOS stresowacw Poznaniu na Polnej też dobrze karmią jakby co![]()
Oby nie było takiej potrzebyZapraszam do Krakowa![]()
A w HCP taka lipa, że szokw Poznaniu na Polnej też dobrze karmią jakby co![]()
mój przedostatni pobyt w szpitalu:Oby nie było takiej potrzeby
A w HCP taka lipa, że szokPierwszy posiłek jak dostałam i mój chłop zobaczył co jest to tylko spojrzał z pogardą i powiedział: nie jedz tego
![]()
Co to niby ma być? Wygląda obrzydliwie.mój przedostatni pobyt w szpitalu:
Bleh.mój przedostatni pobyt w szpitalu:
Początkowo nie byłam przekonana, ale okazało się, że pizza z niego jest superTo w sumie wczoraj podobnie robiłam, tylko mąki pewnie trochę mniej było.
Zastanawiałam się nad takim kamieniem, ale jakoś nie mogłam się zdecydować.
Wieki tak nie piłam! To drink moich studenckich czasówja lubię wódkę z sokiem bananowym i czarna porzeczka![]()
nie wiem co to jest... Jak łatwo można się domyślić nie odważyłam się spróbować.Co to niby ma być? Wygląda obrzydliwie.
a zdjęcie zrobiłaś przed zjedzeniem czy już po?mój przedostatni pobyt w szpitalu:
Wcale się nie dziwię.nie wiem co to jest... Jak łatwo można się domyślić nie odważyłam się spróbować.