wrobelmm
Fanka BB :)
Też to mam! Czasem trafi się jakieś ziarenko np. w bułce i nie jestem wówczas w stanie jej zjeśćTo ja tak mam z kminkiem! Od dziecka do dzisiaj, wszędzie go wyczuję![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też to mam! Czasem trafi się jakieś ziarenko np. w bułce i nie jestem wówczas w stanie jej zjeśćTo ja tak mam z kminkiem! Od dziecka do dzisiaj, wszędzie go wyczuję![]()
Ja to samo, mogłabym jeść codziennieNaleśniki, placki, kluski leniwe, pierogi z serem, racuchy z jabłkami… Kocham je wszystkie![]()
Ja to nie wiem jak chleb można jeść z dżemem, a co dopiero placki ziemniaczane. To dla mnie bardzo dziwne połączenie.Placki ziemniaczane z dżemem
Ale mi smaku narobiłyście.
ooo placki ziemniaczane też uwielbiam, na szczęście stary teżJa też bym mogła jeść codziennie mięcho na obiad, ziemniaki może nie, ale jakiś dodatek i surówkę/mizerię/buraczki zasmażane
U nas za to jest konflikt, bo ja kocham- dosłownie! placki ziemniaczane, a mój niei jak ja robię, to ja mogę zjeść kilka na raz, mąż zje, żeby nie było przykrości, ale wiem, ze nie przepada
![]()
u mnie z sama śmietanąNigdy nie mogłam ogarnąć tego połączenia.
U mnie placki z sosem lub z białym serem.
ja dokładnie tak samo.. nie trawie tego dziadostwa od dziecka. Wszędzie go wyczujeTo ja tak mam z kminkiem! Od dziecka do dzisiaj, wszędzie go wyczuję![]()
ja niestety nic nie wiem bo jedynie co to przez tel powiedzieli że mam zielone światło i możemy działać bo po poronieniu miałam pierwsza @. Po poronieniu nie miałam owulacji mam nadzieje że tera będzie i się uda super prezent by był na rocznice ślubutrzymam za nas kciukija mam ostatnio cykle po prawie 40 dni bo jeszcze się nie unormowały. Zapisałam się na NFZ na piatek do pierwszego lepszego lekarza żeby podglądnąć na jakim etapie jestem.
IrlandiaA gdzie mieszkasz?
u mnie cykl stymulowany ale owu jak zwykle późno, nie wiem dlaczego. Niby powinna być w miarę książkowo skoro jest stymulowana a ostatnio miałam dopiero w 25dcja niestety nic nie wiem bo jedynie co to przez tel powiedzieli że mam zielone światło i możemy działać bo po poronieniu miałam pierwsza @. Po poronieniu nie miałam owulacji mam nadzieje że tera będzie i się uda super prezent by był na rocznice ślubu