KaMaLi
Fanka BB :)
o nie... toż to zbrodnia!powiedział, że w KFC są lepsze frytki niż w maczkunie wiem, czy chce z nim dziecko wychowywac, jakie wartości on temu dziecku przekaże
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
o nie... toż to zbrodnia!powiedział, że w KFC są lepsze frytki niż w maczkunie wiem, czy chce z nim dziecko wychowywac, jakie wartości on temu dziecku przekaże
![]()
Robię z przepisu Ani Gotuje Link do: Gołąbki bez zawijania. Tylko podwajam składniki żeby mi nie zostało kapusty. Jedynie co robię inaczej to nie smażę ich, tylko wrzucam na około pół godziny do piekarnikaa masz jakiś sprawdzony przepsi? Nigdy nie robiłam, a chciałabym spróbować![]()
Spamuj, nie mogę się napatrzeć
Nie no, skandal! Wiadomo, że w maczku najlepsze!powiedział, że w KFC są lepsze frytki niż w maczkunie wiem, czy chce z nim dziecko wychowywac, jakie wartości on temu dziecku przekaże
![]()
No piękna krecha
nie wiem czy chce otwierać te puszkę pandory. Jestem za stara na szukanie nowego mężaNie no, skandal! Wiadomo, że w maczku najlepsze!
Powinniście przeanalizować jeszcze kwestie takie jak coca cola czy pepsi, chipsy czy czekolada, spaghetti bolonese czy carbonara itp.![]()
Jak pisalam wczesniej - mialam kłucia w podbrzuszu od paru dni, jak poprzednio wiec czułam, że coś może być na rzeczy.No piękna krecha
Jakieś objawy? Czułaś może, że się udało?
Nieee, ja jakoś nie jestem fanką. Nie wiem czy za 15 lat nie zmienię zdania, ale wg mnie nie ma co tego za szybko zaczynać.A właśnie, co do starości. Proszę się przyznać, ostrzykiwuje się ktoś już?
Bo w sumie tak mnie naszło, że skoro i tak jeszcze jestem w trybie czekania przez kilka miesięcy, to mogłabym trochę zainwestować w siebie. Mam costam na czole już lekko od wiecznego wkurwu, widzę, że wokół oczu też się coś zaczyna dziać. Do tego może w końcu by się przydało coś zrobić z górną wargą, żeby była widoczna dla odmiany![]()