Kosinka94
Moderator
Kiecka superFajne te butkiale Stary mówi, że kajaki
tylko te czarne zaakceptował
nawet od klapków kazał oderwać kwiatki
a no i nie sukienka jest brudna tylko lustro ujebane jak coś
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kiecka superFajne te butkiale Stary mówi, że kajaki
![]()
Ja przepraszam bardzo, ale Ty jesteś petardaFajne te butkiale Stary mówi, że kajaki
![]()
WOWFajne te butkiale Stary mówi, że kajaki
![]()
W Invimedzie ta ankieta była dość długa, więc jedno szczęście, że wysłali mi ją wcześniej na mailaCiekawe. W sumie ta ankieta to nic przydatnego na dobrą sprawę, bo tam wpisujesz Wasze dane (i przed wizytą jeszcze raz papierowo) oraz historię medyczna, odpowiada się na różne pytania (np. kobiety pytają o leczenie psychiatryczne w przeszłości, a facetów nie
), ale w sumie na samej wizycie i tak o to pytają
![]()
Oj tam noże od razu… To co najwyżej wykałaczkinie wiem co mam powiedzieć, nie wiem z kim ja się zadaję w tym wątku, najpierw Ty, teraz @wrobelmm. Może jednak te plecy nie bolą mnie od chodzenia, a od noży wbitych w nie przez wielbicielki kieleckiego...
Właściwie to nie wiem. Wstępnie planujemy na wrzesień. Trudno, zrobimy na nowo część badań, ale już naprawdę miałam tego wszystkiego dość.Na mój to jeszcze poczekamy, Ty teraz niedysponowana. @Avy kiedy Ty ruszasz z procedurą?
No to tak:ja chce dyskutować! Jakieś jeszcze wątpliwości co do gołąbków lub tym podobnych?
To uszereguj w kolejności od najlepszego do namniej lubianego:
Majonez, musztarda, chrzan, keczup
Kasza, ryż, makaron, ziemniaki
SŁUCHAM