Myszko
Fanka BB :)
A ja właśnie najbardziej lubię te zwykłe solonePs ja nie lubię doritosów dla mnie są takie bez smakowe![]()
I lubię chrzan a najbardziej Wasabi

Dobra, wywalcie mnie z wątku

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja właśnie najbardziej lubię te zwykłe solonePs ja nie lubię doritosów dla mnie są takie bez smakowe![]()
Wieki go nie jadłam!U mnie masło tylko Lurpak solony![]()
e tam, za małe przewinieniaA ja właśnie najbardziej lubię te zwykłe solone![]()
I lubię chrzan a najbardziej WasabiWiększość życia nienawidziłam majonezu, teraz toleruję, musztarda tylko jako składnik sosu do sałatek i marynata do kurczaka, ketchup z frytkami ale niekoniecznie.
Dobra, wywalcie mnie z wątku![]()
a ja chyba nigdyWieki go nie jadłam!![]()
O tym już @Kejcik zadecyduje. A masz jakiś plan ?A ja właśnie najbardziej lubię te zwykłe solone![]()
I lubię chrzan a najbardziej WasabiWiększość życia nienawidziłam majonezu, teraz toleruję, musztarda tylko jako składnik sosu do sałatek i marynata do kurczaka, ketchup z frytkami ale niekoniecznie.
Dobra, wywalcie mnie z wątku![]()
ja kocham masełko i może dlatego mi wyjebało cholesterol poza skalęJa dziś pod kanapeczki z polędwica łososiowa serek śmietankowy, wczoraj pod szynkę majonez.
Bardzo długo niczym nie smarowałam kanapek.
to ten którego cena w UK w czasie COVID tak urosła że zakładano na nie chipy przeciwkradzieżowe w sklepacha ja chyba nigdy![]()