reklama
Słoneczko świeci
Fanka BB :)
Jaki jest skład?Dziewczyny może jeszcze taka dyskusja na dziś. Co sądzicie o produktach typu 1 kcal ?
Kupiłam dziś taka galaretkę i byla całkiem zjadliwa. Używacie nie używacie? Jeśli tak to czego? Jakie macie zdanie ?
LadyCaro
Nooo, biopsja to nic przyjemnegoWróciłam przed chwilą z biopsji endometrium. Nie było to najprzyjemniejsze doświadczenie, a teraz czuje jakby nastąpiła kumulacja okresowego bólu i skurczów ;(
wrobelmm
Ja tak mam, ale u mnie jajnik jest po laparoskopii (usuniecie torbieli krwotocznej), wiec on jest dość byle jaki i niczego od niego nie mogę oczekiwać.Wgl mam takie jakieś zle przeczucie, ale nie chce wyjść na wariatkę. Na każdym usg wszyscy lekarze maja problem z uwidocznieniem prawego jajnika. I wszyscy jak jeden mąż mi mówią ze nie ma co się martwić, czasami tak jest ze się gdzieś chowa z tylu. Ale mnie to niepokoi… czy ktoras z Was tez tak ma ze jeden jajnik jest gdzieś zakręcony i się chowa za innym narządem ?
Bolilol
po wpisaniu w google wyskoczyło mi to dla smaku liczi:Jaki jest skład?
Żel (woda, substancje żelujące: konjac -glukomannan, mączka chleba świętojańskiego, karagen, guma gellan, guma ksantanowa); substancje słodzące: erytrytol, sukraloza, acesulfam K; koncentrat soku z liczi 0,14%, naturalny aromat liczi, regulatory kwasowości: kwas cytrynowy, cytrynian sodu, mleczan wapnia; przeciwutleniacz: kwas askorbinowy. Zawiera substancje słodzące.
amusedxxx
Moderator
W sumie właśnie poszłam po najniższej linii oporu i weszłam na czat z położna. Od razu dała mi skierowanieTo próbowałabym u innego lekarza jeszcze.
Niektórzy wypisują bez problemu, a inni mają wiecznie wąty. Po prostu zależy na kogo trafisz.

LadyCaro
Na Medicover? Muszę spróbować. A co jej powiedziałaś?W sumie właśnie poszłam po najniższej linii oporu i weszłam na czat z położna. Od razu dała mi skierowanie![]()
Bolilol
kurde, ja też.Na Medicover? Muszę spróbować. A co jej powiedziałaś?
Wie ktoś jakie wymazy do ivf trzeba zrobić?
amusedxxx
Moderator
LuxmedNa Medicover? Muszę spróbować. A co jej powiedziałaś?
reklama
Bolilol
Hmmm, ja w sumie świeżo co wybulilam w medicover 180 zł dodatkowo za płynna cytologię i kurde, może jakbym powiedziała, że jestem po cytologii i chce tak kompleksowo się sprawdzić po prostu, to może by mi daliLuxmedtrochę podkoloryzowałam, ze co jakiś czas mam świąd warg sromowych i zapytałam czy mi wystawi skierowanie żeby móc podleczyć ewentualna infekcje