LadyCaro
Fanka BB :)
- Dołączył(a)
- 8 Czerwiec 2022
- Postów
- 28 844
o, dzięki! Byłaś u niego?Ordynatorem.
Pan Profesoron lubi jak się go chwali i rzuca tytułami. To tak na zapas, aby się przydało.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
o, dzięki! Byłaś u niego?Ordynatorem.
Pan Profesoron lubi jak się go chwali i rzuca tytułami. To tak na zapas, aby się przydało.
A ile byś dała radę przeczytać? Bo nie do końca wiem o co chodzi, mamy ograniczyc pisanie?![]()
Wycinał moją przegrodę w Krk. Trochę z nim czasu spędziłam. On specjalizuje się w wadach stricte anatomicznych. Każdy odchył w budowie macicy bardzo go kręci. Ale ogólnie oko do usg ma genialne. Jeśli się da to wal do niego, niech sobie poogląda.o, dzięki! Byłaś u niego?
Ja robię po pikaniuJak mierzycie temperaturę tym elektronicznym microlife to odczytujecie pomiar po pikaniu czy czekacie 5 minut?![]()
No właśnie ja czytałam wczoraj, że powinno się mierzyć 5 minut i dzisiaj z ciekawości sprawdziłam rano czy po pikaniu po 1 min temperatura będzie taka sama jak po 5 min i byłam zdziwiona bo dość mocno jeszcze urosła. Żeby nie było nudno to potestuję te 5 minutJa robię po pikaniu![]()
A potem chodzi taki szczypiorPrzecież nie jem też nabiału, więc jaka mozarella?![]()
Szczypior? Dobre sobieA potem chodzi taki szczypior![]()
O kurde, nie pamiętamDej przepis![]()
nabiału też nie? To jesz mięso i zagryzasz mięsem?Przecież nie jem też nabiału, więc jaka mozarella?![]()