reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

reklama
o, dzięki! Byłaś u niego?
Wycinał moją przegrodę w Krk. Trochę z nim czasu spędziłam. On specjalizuje się w wadach stricte anatomicznych. Każdy odchył w budowie macicy bardzo go kręci. Ale ogólnie oko do usg ma genialne. Jeśli się da to wal do niego, niech sobie poogląda.
Drugi spec z Wawy to dr Jacek Doniec. Bardziej od zrostów ale też ponoć widzi więcej.

Dziewczyny które maja doświadczenie z suplementacja witamin podczas starań o dziecko ?proszę żebyście mi pomogły co i ile brać i kiedy. . Kupiłam olej z wiesiołka ale wiem ze go chyba nie cały czas się bierze. Wiec mam
niepokalanek w tabletkach
witamina D3 2000 iu,
omega 3 z rybim olejem 1000mg,
olej z wiesiołka 1000mg
Q10 50 mg i mam nadzieje ze to ruszy mój organizm 🙈 tylko czy jak myśle że w tym cyklu się mi nie udało i raczej czekam na miesiączkę za ok 10 dni to czy moge już zacząć suplementowac i tak do następnej @ czy coś brać tylko do przybliżonej daty nast owulacji ? w sesie czytałam ze ten olej z wiesiołka do ok 12 dc tylko ? Pomóżcie dobra rada.
@Avy przysiady zrobione ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry