anyżowa
Fanka BB :)
- Dołączył(a)
- 11 Grudzień 2022
- Postów
- 6 363
Nie ma zastrzeżeń absolutnie

Jaki kolorowy, piękny

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie ma zastrzeżeń absolutnie
piękny wykres
Nie ma to jak kumulacja obowiązków, powodzenia i miłego dniaA tak w ogóle miłego dnia wszystkim
Ja mam dzisiaj zapieprz , bo zostawiłam kilka wczorajszych rzeczy do zrobienia na dziś![]()
miłego dniaA tak w ogóle miłego dnia wszystkim![]()
Ja mam dzisiaj zapieprz , bo zostawiłam kilka wczorajszych rzeczy do zrobienia na dziś![]()
Ja tylko chciałam ładny wykresie i tabelki.No to dobrze, bo już miałam zapytać czy chcesz się bić![]()
Jak rozkładasz pracę nad tortem?miłego dnia
Ja standardowo w czwartek mam kryzys formy, wczoraj wydreptalam dużo kroków, potem jeszcze z mężem jeździliśmy rowerami do późna i zrobiliśmy sporo km, potem jeszcze siedzieliśmy dosyć długo i czuję się dziś jak flaktymczasem mamy nową koleżankę w zespole i idziemy się dziś integrować do knajpy prosto z pracy
a ja mam jeszcze do ogarnięcia ten tort na panieński i nie wiem jak go pogodzę z planami na jutro… tak mi się nie chce
![]()
najczęściej zaczynam 2 dni przed podaniem- wtedy piekę biszkopt i rozpuszczam czekoladę w śmietanie na ciepło, potem do kolejnego dnia biszkopt sobie dojrzewa do krojeniaJak rozkładasz pracę nad tortem?
Dobry pomysł z tą śmietaną w dniu pieczenia biszkoptunajczęściej zaczynam 2 dni przed podaniem- wtedy piekę biszkopt i rozpuszczam czekoladę w śmietanie na ciepło, potem do kolejnego dnia biszkopt sobie dojrzewa do krojeniaa śmietana elegancko się chłodzi, czyli to wszystko powinnam zrobić dziś, żeby jutro przystąpić do składnia, zawsze składam tort dzień przed podaniem żeby się elegancko wszystko połączyło, najczęściej ostateczną dekorację zostawiam sobie już na dzień podania
w tym przypadku muszę zrobić jeszcze te czekoladowe peniski
bo ogólnie najczęściej dekoruję torty żywymi kwiatami tzn najbardziej tak lubię robić