Madame JS
Fanka BB :)
Dodam, że mnie nigdy nie wychodziły dobrze poranne testy. Za dużo piję wieczoremI nawet po południuale cudnie
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Dodam, że mnie nigdy nie wychodziły dobrze poranne testy. Za dużo piję wieczoremI nawet po południuale cudnie
![]()
Mnie testowanie zawsze kojarzy się z porankiem… ale może czas zamieszaćDodam, że mnie nigdy nie wychodziły dobrze poranne testy. Za dużo piję wieczorem. Robiłam zawsze po pracy.
Pięknie! Ja dzisiaj tez miałam wizytę i trochę ponad 3kg mamy (38+1). Szyjka miękka, rozwarcie na palec i regularne skurcze (bezbolesne). Mam czekać. Może się zacząć, ale nie musiDziewczyny, melduję, że moja Młoda waży juz 2700 gobecnie leci 35 tc. Życzę Wam wszystkim powodzenia, a za mnie trzymajcie tez proszę kciuki. Ostatnia prosta
@Będęwkoncumama! Jak tam mamusiowanie?
patrzac na mojego Skarba bawiacego sie obok, uwazam ze wartoDziewczyny, które miały do czynienia z Accofilem - czy i jakie skutki uboczne miałyście? Mój lekarz dał mi wybór przedstawiając za i przeciw (w tym między innymi wspominając o ryzyku nowotworu). Warto?
Jest cudownieDziewczyny, melduję, że moja Młoda waży juz 2700 gobecnie leci 35 tc. Życzę Wam wszystkim powodzenia, a za mnie trzymajcie tez proszę kciuki. Ostatnia prosta
@Będęwkoncumama! Jak tam mamusiowanie?
Właśnie jakoś o tym nie pomyślałam@Będęwkoncumama! Tu nick trzeba zmienić i to szybciutkona jestem
mam nadzieję że już jesteście w trójeczkę w domku i cieszycie się sobą
![]()