wrobelmm
Fanka BB :)
To ja polecam pojezierze drawskie - cudnie tam jest, albo jezioro Sławskiemarzą mi się Bieszczady ale trochę mamy za dalekomyślimy bardziej dolny Śląsk, lubuskie i wyżej w stronę morza.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
To ja polecam pojezierze drawskie - cudnie tam jest, albo jezioro Sławskiemarzą mi się Bieszczady ale trochę mamy za dalekomyślimy bardziej dolny Śląsk, lubuskie i wyżej w stronę morza.
Powiem tak, nic sobie nie odmawiaj (w granicach rozsądku oczywiścieJa mam dzisiaj moralniaka. Byłam wczoraj na tej integracji, piłam wino. A od rana nie mogę pozbyć się myśli, ze jestem głupia i co ja w ogóle wyprawiam. Że witaminki srinki garściami a potem 20 drinków w weekend![]()
Pierwsze wrażenie przy czytaniu posta - zaszła będąc w delegacjiPowiem tak, nic sobie nie odmawiaj (w granicach rozsądku oczywiście). Ja przy 1 ciąży nie pilam 8 miesięcy nic a nic i w ciąże nie zaszłam. Raz poszalałam na delegacji (w samolocie miałam niezły zjazd
) i wtedy zaszłam.... dodam, ze delegacja trwala 3 dni i zaczynala się 3 dni po piku na teście
Hahahaha no mąż później też rozkminiałPierwsze wrażenie przy czytaniu posta - zaszła będąc w delegacjiD hahahaha
Kurczę, ja po alko tez mam zawsze moralniaka, nawet jak nic głupiego nie zrobiłam. A wypicie okazjonalnie drinka czy winka to przecież nic złego, wręcz wyluzować się czasem jest wskazaneJa mam dzisiaj moralniaka. Byłam wczoraj na tej integracji, piłam wino. A od rana nie mogę pozbyć się myśli, ze jestem głupia i co ja w ogóle wyprawiam. Że witaminki srinki garściami a potem 20 drinków w weekend![]()
sprawdzęJa lubilam Anastazewo. Z małymi dziecmi to super sprawa bo z 30m jest woda po kolana i czysta bardzo. Niestety w ostatnich paru latach covidowych mocno oblegany teren.
no właśnie o tych rejonach myślimyTo ja polecam pojezierze drawskie - cudnie tam jest, albo jezioro Sławskie![]()
Na wszelki wypadek i tak by się przydał jakiś trzoning dziśa ja Wam powiem, że przez to plamienie 13dc wydaje mi sie, że owulka mi się przesunęła. Ogólnie już nie mam śluzu od kilku dni, wczoraj i przedwczoraj nie miałam piku na teście... a weług kalendarza, który mi się sprawdza raczej powinna być niby jutro. Szkoda, ze nie mam jak podskoczyć gdzieś na monitoring
Chociaż w sumie to bez znaczenia. Tyle razy ile seks był idelanie a ciąży nie było... więc w sumie nie mam co się przejmowac.
A tym razem udało się też trafić z trzonowaniem?a ja Wam powiem, że przez to plamienie 13dc wydaje mi sie, że owulka mi się przesunęła. Ogólnie już nie mam śluzu od kilku dni, wczoraj i przedwczoraj nie miałam piku na teście... a weług kalendarza, który mi się sprawdza raczej powinna być niby jutro. Szkoda, ze nie mam jak podskoczyć gdzieś na monitoring
Chociaż w sumie to bez znaczenia. Tyle razy ile seks był idelanie a ciąży nie było... więc w sumie nie mam co się przejmowac.