Magdalena09
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O to, to! Ja nie zdążyłam „na żywo”, bo mój wyszedł z łóżka przed 5 ranoMi tez się tak czasami śniłootwieram oczy i opierdol ma z rana
![]()
Ja wczoraj odebrałam i jestem przeszczęśliwaCzy właśnie kupiłam 24 przedmioty na shein?
Być może![]()
haha, ja kiedyś byłam z kumpelą na wakacjach w Grecji, a mój jeszcze wtedy nie mąż był z kolegami w Szwecji. No i mi się przyśniło w tej Grecji, że weszłam do domu a tam rzeczy jakiejś laski i pytam czyje to, a on beztrosko, ze jakiejś Dominiki i ona wylazla w koszuli nocnej z sypialniTobie śni się sex, a mi dziś się śniło, że mąż mnie zdradził albo chce mnie zdradzić (i to nie był przyjemny sen). Zadzwoniłam wiec do niego z samego rana, żeby mu powiedzieć, że jestem na niego zła i żeby się nad sobą zastanowił, i ogarnął z tej okazji jakieś kwiaty czy coś, tak na wszelki wypadek![]()
ja ostatnio 22Czy właśnie kupiłam 24 przedmioty na shein?
Być może![]()
co kupiłaś?Ja wczoraj odebrałam i jestem przeszczęśliwa![]()
2 sukienki, 2 długie spódnice, 2 komplety, spodenki i pasekco kupiłaś?![]()
uwielbiam te ich komplety2 sukienki, 2 długie spódnice, 2 komplety, spodenki i pasek![]()
Wg mnie o krok, w jak Ci sie wybarwiają? Bywało mocniej?Dziewczyny jak sądzicie pik czy o krok do pik? Źle datę zapisałam dziś 21.07![]()
Zapraszam do siebie ale to za około 2/3 tyg, bo w przyszłym tyg bedziemy stawiac domek modułowy z 2 sypialniami, sauna jacuzzimarzą mi się Bieszczady ale trochę mamy za dalekomyślimy bardziej dolny Śląsk, lubuskie i wyżej w stronę morza.
Ja w tygodniu pije czesto 1/2 drinki… nie bede sobie odmawiać bo tyramy oboje jak woły…. Nie przejmuj sie! Nie bedzie to miało wpływu. Trzeba czasem wyluzowaćJa mam dzisiaj moralniaka. Byłam wczoraj na tej integracji, piłam wino. A od rana nie mogę pozbyć się myśli, ze jestem głupia i co ja w ogóle wyprawiam. Że witaminki srinki garściami a potem 20 drinków w weekend![]()