Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ktory dzisiaj dtp ?Skusiłam się na test.. i niestety bieluchny na
maksawiedziałam, że mam tego nie robić
![]()
6dptktory dzisiaj dtp ?
ja również wróciłam po krótkiej przerwie i od nowego cyklu zaczynamy. Które podejście u Ciebie ? Ja 2 procedury z każdej po jednym zarodku, pierwsza biochemiczna druga nie drgnęła. Zażywam te same suplementy a nawet jeszcze więcej także zobaczymy jak komóreczki się spisza tym razemCześć wszystkim po delikatnej przerwie.
Przede wszystkim gratuluję tym co się udało"zaskoczyc" w między czasie no i oczywiście powitać swoje upragnione maleństwo na tym świecie
Ja musiałam się trochę odciąć od wszystkiego, dosłownie..
Teraz, po wczorajszej wizycie u doktorka z nową nadzieja zaczynamy kolejna procedurę od następnego cyklu, mam nadzieję że koszmar nie powróci.
Wcześniej nie braliśmy żadnych suplementów przed, teraz od miesiąca ja wciągam koenzym, dhea, melatonine,kwas foliowy i wkręciłam się jeszcze w ziółka ojca Klimuszki.. staruszek mój dostał ten fortil i liczę że jakoś to nam poprawi jakość tych naszych komórek.
Lisek.29 - ja od samego transferu praktycznie miałam codziennie takie cmienie brzucha, trochę jakby przed okresem takie odczucie. Lekarz mi mówił że to normalne bo macica się rozciąga itd jedynie kazał brać magnez i nospe.
6dpt to jeszcze nic pewnego jedne dziewczyny widza juz magiczna kresek a inne nie6dptwiem, że wcześnie… ale liczyłam chociaż na jakiś cień cienia
![]()
Witaj z powrotemCześć wszystkim po delikatnej przerwie.
Przede wszystkim gratuluję tym co się udało"zaskoczyc" w między czasie no i oczywiście powitać swoje upragnione maleństwo na tym świecie
Ja musiałam się trochę odciąć od wszystkiego, dosłownie..
Teraz, po wczorajszej wizycie u doktorka z nową nadzieja zaczynamy kolejna procedurę od następnego cyklu, mam nadzieję że koszmar nie powróci.
Wcześniej nie braliśmy żadnych suplementów przed, teraz od miesiąca ja wciągam koenzym, dhea, melatonine,kwas foliowy i wkręciłam się jeszcze w ziółka ojca Klimuszki.. staruszek mój dostał ten fortil i liczę że jakoś to nam poprawi jakość tych naszych komórek.
Lisek.29 - ja od samego transferu praktycznie miałam codziennie takie cmienie brzucha, trochę jakby przed okresem takie odczucie. Lekarz mi mówił że to normalne bo macica się rozciąga itd jedynie kazał brać magnez i nospe.
Dziękuję za słowa otuchy6dpt to jeszcze nic pewnego jedne dziewczyny widza juz magiczna kresek a inne nienie ma co sie jeszcze źle nastawiać jeżeli chcesz mieć 100% pewności to zrób bete
![]()
DziękujęWitaj z powrotemtrzymam za Ciebir mocno kciuki
![]()
W końcu damy rade, musi się udać szczęśliwie;-)ja również wróciłam po krótkiej przerwie i od nowego cyklu zaczynamy. Które podejście u Ciebie ? Ja 2 procedury z każdej po jednym zarodku, pierwsza biochemiczna druga nie drgnęła. Zażywam te same suplementy a nawet jeszcze więcej także zobaczymy jak komóreczki się spisza tym razem