nikaplis
Fanka BB :)
Obiecane wczoraj zdjęcie legginsów, na które obslinil się mój mąż:
Ja nie wiem gdzie się te makarony i ziemniaki mieszczą. Ja zrobię wdech przy pizzy i już się w drzwiach nie mieszczę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Obiecane wczoraj zdjęcie legginsów, na które obslinil się mój mąż:
No a foto?zrobiłam to! Przyznaje sie! Wyjęłam poranny test z kosza na śmieci i dojrzałam tam pod mistycznym kątem chujocien zwany fabrycznaczuje jakbym weszła na wyższy Level w tej przygodzie staraczkowej
![]()
No no jaki przysiad się zrobiłObiecane wczoraj zdjęcie legginsów, na które obslinil się mój mąż:
Jakiś jeden 9mm, ale endo już było 12mm więc raczej się już nic nie ruszy.to lepiej teraz, jak nie ma trzonowania, niż za miesiąc, nie?Nic nie ma, żadnego pęcherzyka?
Chyba cos w tym jest ja z mężem na treningu też robiłam 6 serii po 15 przysiadów z 2 minutami na oddech z obciążeniem 10 kg... dupkę, uda było czućMi trochę mąż podpowiedział, że lepiej robić mniej serii z obciążeniem niż więcej a walic bezsensu przysiady na pusto. Oczywiście na początku robiłam pierwsze kilka bez obciążenia. Potem z hantlami 2-3 tygodnie, potem z pusta sztangą. W zależności jak szybko mięśnie się przyzwyczajają to dokładasz![]()
nic dziwnegoObiecane wczoraj zdjęcie legginsów, na które obslinil się mój mąż:
W tych by mi Starszy nie powiedział że wyglądam jak mrówkaObiecane wczoraj zdjęcie legginsów, na które obslinil się mój mąż:
trochę trudno powiedzieć ale coś będzie na pewno widaćU mnie dzisiaj rano o 5 .00 był pik LH i tone w śluzie płodnym, podbrzusze boli i jajniki jak zawsze.
I tak rozkminiam sobie, czy jak będe u gin w czwartek o godzinie po 11 , to będzie już szansa zobaczyć ciałko żółte, czy bardziej prawdopodobn może być to, że nic nie będzie widać, albo że będzie widać płyn w zatoce Duglasa
W sumie to ciężko powiedzieć ile od piku będzie owu i ile potrwa cały proces-(zakładając , że do niego dojdzie)
Teochę szkoda, że nie w piątek czy sobotę ta wizyta tak myślę, ale nic nie poradzę inne dni nie wchodzą w gre.
Wracam do nadrabiania, na raty mam jeszce 20 stron do przeczytania![]()