reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

Jak to jest? po owulacji tez pokazuje blada kreskę? Czy tylko przed. Jedne testy pokazują blada, inne wcale, kalendarzyk mi pokazywał na wczoraj owu a mnie targało po jajnikach od soboty. Wpadnę w paranoje
Różnie z tym bywa. Ja nigdy nie robiłam cały cykl testów tylko po PIKU przestałam. Niektóre mają pozytywne długo po owulacji u innych blednie. Generalnie robimy do pozytywnego i polecamy tutaj aplikacje Premom. Sama Ci wyznaczy PIK. Możesz też mierzyć temperaturę jak sporo dziewczyn. Na pewno pomogą z interpretacją wykresu 😉

reklama
Czy to, że w tamtym tyg bolał mnie przez 1 dzień pęcherz podczas sikania ( brałam furagin) może mieć wpływ na podniesione limfocyty w morfologii krwi? Może ktoś się orientuje , bo mam i teraz sobie o tym przypomniałam, zapytam w czwartek ale tak pytam może ktoś coś.

reklama
Do góry