Bolilol
Fanka BB :)
Dziękuję, ale my to nie ten przypadek, ja tu jestem głównie towarzysko obecnie, bo czekam na in vitroTrzymam kciuki żeby już nie było następnego cyklu![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję, ale my to nie ten przypadek, ja tu jestem głównie towarzysko obecnie, bo czekam na in vitroTrzymam kciuki żeby już nie było następnego cyklu![]()
ooooooo! Jakbyś się nudziła, zaczęła szukać i znalazła, to ja chętnie przygarnę info o takiej apcew sumie całkiem fajną opcją byłaby jakaś apka. Miałam kiedyś kilka takich, które pokazywały instrukcje ćwiczeń, liczyły powtórzenia, uwzględniały przerwy.
przykro mi. Nie wiem, czy to jest pocieszenie, ale pamiętaj proszę, że to w sporej części pms przez Ciebie przemawia - byłaś w tym miejscu już wielokrotnie, pewnie co cykl i do tej pory zawsze wychodziło słońce, zawsze było trochę lżej po kilku dniach, gdy przychodził nowy cykl, a z nim nowa energia. Musisz przetrwać tylko kilka dni, a hormony odpuszczą i będzie ciut lepiejMi już oczywiście wjeżdża hormonalny smutek przedokresowy. Niby go znam, niby wiem, że to progesteron, ale i tak potrafi przykleić do podłogi na jakiś czas. Ale powiem Wam, że coraz częściej się budzę w nocy i myślę o mijającym czasie, widać, że mózg i lęk w nocy daje o sobie znak. W dzień sobie ładnie funkcjonuję, doceniam i cieszę się z tego co mam, ale jednak nocne myśli i lęki dochodzą do głosu. Chyba dochodzi do mnie zmierzenie się z rzeczywistością, że tych dzieci nie będzie i co dalej
Strasznie mi przykroDziękuję, ale my to nie ten przypadek, ja tu jestem głównie towarzysko obecnie, bo czekam na in vitronie mam szans na zajście w ciążę inaczej
![]()
Litości nie masz!No to może dziewczyny które walna całe wyzwanie przysiadowe zwiększa sobie ilość przysiadów, a te którym nie pykło czyli np ja zaczną od nowa.![]()
Nie bez powodu na forum nazywają mnie francąLitości nie masz!![]()
Ja wychodzę z założenia, że ścianę to można umyć, a w najgorszym wypadku odmalowaćjak tak patrze na te ćwiczenia to mam obawę o czystość ścianywiem co powiecie- wystarczy założyć czyste białe skarpetki lub mieć czyste stopy
ale jednak i tak mam obawę, że zostawię po sobie ślady
![]()
Ja to Cię mam ochotę czasami nazwac inaczejNie bez powodu na forum nazywają mnie francą![]()