Brownie1992
Moderator
Co za malutka porcyjka@Brownie1992 narobiłaś nam smaka na maka, ehhhno to dzisiaj podietowane, ale kupiłam też świeże szparagi i pietruszkę na targu w Londynie, mam nadzieje, że jestem rozgrzeszona

ja bym spróbowała tego planka ale nie wiem czy wytrzymam 5 sek a do dopiero 30 pierwszego dnia
 ja bym spróbowała tego planka ale nie wiem czy wytrzymam 5 sek a do dopiero 30 pierwszego dnia  co do wyzwania dostosuje się i przykuce też mogę zacząć od początku, te ~200 mnie wykańczają
 co do wyzwania dostosuje się i przykuce też mogę zacząć od początku, te ~200 mnie wykańczają  

teraz wiem, że nic nie wiem
 teraz wiem, że nic nie wiem  a możecie mi podpowiedzieć w takim razie czy możliwe jest że miałam owulkę w dzień kiedy moja noga odmówiła posłuszeństwa (prawie wcale śluzu nie było wtedy, nawet przed zdarzeniem, a na pewno nie był rozciągliwy) mimo że dzień później znowu był rozciągliwy? I kilka następnych dni też? I czy luteina mogła spowodować wrażenie śluzu płodnego?
 a możecie mi podpowiedzieć w takim razie czy możliwe jest że miałam owulkę w dzień kiedy moja noga odmówiła posłuszeństwa (prawie wcale śluzu nie było wtedy, nawet przed zdarzeniem, a na pewno nie był rozciągliwy) mimo że dzień później znowu był rozciągliwy? I kilka następnych dni też? I czy luteina mogła spowodować wrażenie śluzu płodnego? 

i w związku z tym mam pytanie, bo to pierwszy miesiąc kiedy zwracam na to uwagę i najzwyczajniej w świecie guzik wiem
 i w związku z tym mam pytanie, bo to pierwszy miesiąc kiedy zwracam na to uwagę i najzwyczajniej w świecie guzik wiem