U
użytkowniczka 212
Gość
a to są jakieś przeciwwskazania? Bo ja też bioręMąż się mnie pyta czy wypije z nim piwo, i nie wiem bo mam od dzisiaj ten progesteron dopochwowo brać na wieczór, darować sobie lepiej, co?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a to są jakieś przeciwwskazania? Bo ja też bioręMąż się mnie pyta czy wypije z nim piwo, i nie wiem bo mam od dzisiaj ten progesteron dopochwowo brać na wieczór, darować sobie lepiej, co?
Ja nie wiem to mój pierwszy raz , ale jak mam wypić 1 piwo i sobie zaszkodzić to wole nie.a to są jakieś przeciwwskazania? Bo ja też biorę
Dobrze, zrobimy sobie kółko wzajemnej adoracjiAle że we trzy to źle?![]()
Spokojnie spokojnie, jest trochę chętnychDobrze, zrobimy sobie kółko wzajemnej adoracji
![]()
no ja biore już kilka dni, ale nic nie piłam ostatnio więc nie pomogę CiJa nie wiem to mój pierwszy raz , ale jak mam wypić 1 piwo i sobie zaszkodzić to wole nie.
Patrzyłam na necie to jakiś specjalnych przeciwskazań nie ma, ale wole zapytać jeszcze Was.
Dlatego rzuciłam pytanie.
a to są jakieś przeciwwskazania? Bo ja też biorę
Dziewczęta od jednego piwa nic się nikomu nie stanie. Tymbardziej, że bierzecie dopochwowoJa nie wiem to mój pierwszy raz , ale jak mam wypić 1 piwo i sobie zaszkodzić to wole nie.
Patrzyłam na necie to jakiś specjalnych przeciwskazań nie ma, ale wole zapytać jeszcze Was.
Dlatego rzuciłam pytanie.
głos rozsądkuDziewczęta od jednego piwa nic się nikomu nie stanie. Tymbardziej, że bierzecie dopochwowo![]()
Dzięki, zatem otworzyłam, zimne jak igloDziewczęta od jednego piwa nic się nikomu nie stanie. Tymbardziej, że bierzecie dopochwowo![]()
"jedno piwo" nie istniejeDziewczęta od jednego piwa nic się nikomu nie stanie. Tymbardziej, że bierzecie dopochwowo![]()