reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

reklama
Zastanawiam się właśnie czy zrobić jakieś ciacho… ale trochę mi się nie chce 😅 bazując jednak na tym co mam w domu mogę zrobić:
1. Tartę na kruchym spodzie
2. Bezę

Do tego standardowo śmietana, mascarpone i owoce: borówki, wiśnie i porzeczki

Nie kupowałam już malin bo muszę się tamtego pozbyć 😅

Co będzie lepszym wyborem?
Tartę🤩, nie przepadam za bezą

Teraz ja muszę coś do oglądania znaleźć. Nagrałam kilka filmów na canal + ale damę jakieś takie smuty, poszukam jednak czegoś weselszego😂

już się ciasto chłodzi w lodowce 🤗
Chill Eat GIF by Zoo Berlin

Zastanawiam się właśnie czy zrobić jakieś ciacho… ale trochę mi się nie chce 😅 bazując jednak na tym co mam w domu mogę zrobić:
1. Tartę na kruchym spodzie
2. Bezę

Do tego standardowo śmietana, mascarpone i owoce: borówki, wiśnie i porzeczki

Nie kupowałam już malin bo muszę się tamtego pozbyć 😅

Co będzie lepszym wyborem?
Babci tartę, dla mnie beze😁

reklama
No to zatestowałam, ale biało :( Nie chce mi się codziennie, odczekam już do terminu okresu,, więc wpiszę się na sierpień.
Zaczynam właśnie urlop, tzn. miałam na załatwianie spraw o śmierci taty, ale to się nie liczy, teraz zaczynam prawdziwy :) I to będzie mój pierwszy prawdziwy polski urlop, więc w planie oczywiście tour po lekarzach, sprzątanie piwnicy w starym mieszkaniu (zawaliliśmy całą rzeczami przy przeprowadzce i mija rok, więc najwyższy czas to ogarnąć), małe poprawki remontowe itp. Wrócę jeszcze bardziej zmęczona ;)

Do góry