reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

Jaki test ciążowy polecacie? Mam w domu Dr.Max (czułość 10), ale szczerze mówiąc pierwszy raz go na oczy widzę 🙈 dobrze się wybarwia? Czy lepiej na jutro zaopatrzyć się w inny?
ja polecam doz strumieniowy, w czerwcu pokazał mi kreskę widoczną na pierwszy rzut oka przy becie 7, zobaczymy czy i teraz sie nie pomylil :D

reklama
Wczoraj chciałam kupić kilka testów bo wydawało mi się ze nie mam żadnych już… a tu wystarczyło posprzątać w szufladach i nagle 5 znalazłam :D W ogóle mąż nas załatwił, bo zaprosił teściów żeby skorzystali z naszego mieszkania na kilka dni jak będziemy na urlopie. Wiec najbliższe kilka dni to sprzątanie w szafkach… sprzatalybyscie ? Czy nie ? Bo ja już mam jakaś chorą wizje ze teściowie sami w domu to beda przeglądać jak mam ułożone przyprawy i papier toaletowy :D
ja chyba bym z grubsza ogarnęła i miała to w dupie. W końcu to Twoje mieszkanie a nie ich i to oni się muszą dostosować 😉

Pod naszą nieobecnośc tesciowa zawsze przychodziła niby do kwiatków. Szkoda, że mieliśmy tylko zamiokulkasa co go miesiąc podlewać nie trzeba. A ona luuubi grzebać innym po szafkach. Więc już jak przyłaziła to pod jakimś konkretnym pretekstem. Raz przyszła zobaczyć nasze nowe łóżko a ja pod poduszką zostawiłam wibrator. Od tamtej pory jej nie było 🤣🤣🤣
ale wibrator został? 🙈🤣

ale wibrator został? 🙈🤣
Gdy znikł to już by było grubo 🤣
Pamiętam jak mieszkałam z teściami i pech chciał że wywiało mi stringi na ogród. Teściowa zamiast mi powiedzieć, to poszła do mojego męża i mu powiedziała, że jakieś sznurki moje są na ogrodzie 😂 ale oni chyba ogólnie mają problem z taką bielizna bo córki nie suszyły takich rzeczy na widoku mamy 🤣

reklama
Gdy znikł to już by było grubo 🤣
Pamiętam jak mieszkałam z teściami i pech chciał że wywiało mi stringi na ogród. Teściowa zamiast mi powiedzieć, to poszła do mojego męża i mu powiedziała, że jakieś sznurki moje są na ogrodzie 😂 ale oni chyba ogólnie mają problem z taką bielizna bo córki nie suszyły takich rzeczy na widoku mamy 🤣
hahah dobrze że Ci ich nie wyrzuciła 😅

Do góry