reklama
Magdalena09
Fanka BB :)
no u nas też jest tak że oni chcą żebyśmy to my tylko jeździli ale ja mówię że na nich też czekamy i nie mają wyjściato moja jest na tyle uprzejma, że przez 5 lat jak jesteśmy razem to ani razu nie była u nasona woli jak jeździmy do niej i ja też wolę
![]()

nieznośne_poplątanie
Moderator
Ja ostatnio robiłam Dr. Max paskowy i nie było nawet śladu cienia, więc wydaje mi się okej.Jaki test ciążowy polecacie? Mam w domu Dr.Max (czułość 10), ale szczerze mówiąc pierwszy raz go na oczy widzędobrze się wybarwia? Czy lepiej na jutro zaopatrzyć się w inny?
Panda91
Najgorszy jest początek jak w każdym nawyku, a później już nawet nie chce się tam zaglądaćno właśnie ja powinnam też ogarnąć to scrollowanie. Nie umiem przed spaniem odłozyć telefonu i poczytać książki tylko scrolluję tik toka...
Kejcik
No właśnie, w moim związku to jednak ja zdecydowanie więcej się gapię w telefon i czasem mam pogadankę z tego tytułuJeszcze kilka stron do 1000Damy radę.
Ja po pracy już staram się nie korzystać z mediów. Jedynie na co pozwalam sobie zajrzeć po 15:00 to forumMój mąż natomiast bardzo dużo scrolluje i widzę jak to negatywnie wpływa i na jego samopoczucie i na relacje, W ogóle na elektronika (jak każdy nałóg) jest niszcząca

Brownie1992
Moderator
Przecież ja robię za Ciebie xd2.08. jutro robimy 250 przysiadów![]()
Bolilol
Nie no, muszę sobie sama na tego ciąża zasłużyć. Dzisiaj jeszcze 60Przecież ja robię za Ciebie xd

aurii_orelii
ja tez..... albo najczęściej włączam serialno właśnie ja powinnam też ogarnąć to scrollowanie. Nie umiem przed spaniem odłozyć telefonu i poczytać książki tylko scrolluję tik toka...
Brownie1992
Moderator
To chyba przeze mnie tam dołączyłaśNo właśnie, w moim związku to jednak ja zdecydowanie więcej się gapię w telefon i czasem mam pogadankę z tego tytułutoteż postanowiłam sobie na bezsensowne pożeracze czasu zrobić limit aczkolwiek odkąd dołączyłam na fb do grupy o invitro to czytam wszystko co tam jest, więc jednak jest jakaś wartość dodana do tego scrollowania w tym przypadku
ale masz rację, należy się trochę wziąć w garść w tym aspekcie

reklama
U
użytkowniczka 212
Gość
też. Zdarza mi się tak o 20 zalec na kanapie z laptopem i marnować czas. Też nie karcę się za to, nie mam jaranka, żeby być 100% czasu produktywną, ale możnaby zmniejszyć trochę ilość marnowanego czasu.ja tez..... albo najczęściej włączam serial