Dolvit
Fanka BB :)
Moje są bez zmian. Ani mniej ani więcej nie wypadają..Hejka . Powiedzcie wam też tak włosy wypadają szczególnie po umyciu? No u mnie jest tragedia![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Moje są bez zmian. Ani mniej ani więcej nie wypadają..Hejka . Powiedzcie wam też tak włosy wypadają szczególnie po umyciu? No u mnie jest tragedia![]()
Ja tez zauważyłam że coraz mniej mi ich wypadaJa właśnie mam wrażenie, że moje włosy są w całkiem dobrej kondycjidawno nie miałam tak "zadbanych" chociaz nic przy nich nie robie bo nie mam sily
zawsze mi wypadały ale teraz nie zauważyłam aby jakoś bardziej
![]()
Teoretycznie hormony ciążowe powodują że włosy mniej wypadają. A po porodzie te wszystkie co dłużej na głowie wytrwały niż powinny wypadają na raz i to są ludzkie dramatyHejka . Powiedzcie wam też tak włosy wypadają szczególnie po umyciu? No u mnie jest tragedia![]()
U mnie tak samo. Czuje jak mi lecą na ramionaHejka . Powiedzcie wam też tak włosy wypadają szczególnie po umyciu? No u mnie jest tragedia![]()
Ja właśnie aż się boję że łysa zostanęU mnie tak samo. Czuje jak mi lecą na ramiona![]()
U mnie niestety tak, przed ciążą walczyłam z anemią mam nadzieję że nie będę mieć znów z nią problemuHejka . Powiedzcie wam też tak włosy wypadają szczególnie po umyciu? No u mnie jest tragedia![]()
Ja to samo... 3 mies po porodzie leciały garściami, aż w pewnym momencie miałam takie łyse placki na głowie...Mi w ciazy przestały wypadac. Za to sie boje tego co znowu bedzie po porodzie. To bylo straszne. Zapchane odplywy przy kazdym myciu
Otóż to właśnie ja też mialam anemie przed zajściem w ciążę i może to efekt tegoU mnie niestety tak, przed ciążą walczyłam z anemią mam nadzieję że nie będę mieć znów z nią problemu![]()