agusia9915
Matka wariatka
bo sie w kadrze nie zmiesciła;-)Agusia,fajne ubranka.Sarcia na pewno super wyglada w nich.Czemu bez głowki?![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
bo sie w kadrze nie zmiesciła;-)Agusia,fajne ubranka.Sarcia na pewno super wyglada w nich.Czemu bez głowki?![]()

Wiki nosi 19 befado i są jeszcze za duże, a sandałki w końcu w deichmanie (takie same ma Laila) kupiłam 20 i spory luz jeszcze ma
Właśnie szukałam takich jak najmniej zabudowanych, przewiewnych, a żeby przy okazji miały zdrowy krój dla stopyKasiad, kapciuszki bardzo fajne, w sam raz na lato, nóżka się nie zapoci![]()
No i jest regulacja tam, gdzie Oliwka zazwyczaj ma ciasno w paputkach.No i do tego naprawdę tanie, choć na cenę w ogóle nie patrzyłam przy wyborze. Mój Tomek płacił przy kasie i bardzo się zdziwił, że w Akpolu, który jest w sumie dość drogim sklepem, pani zawołała przy kasie tylko 11,50 złKasiad -bardzo fajne paputki![]()

Nie, Viggami . Pojechaliśmy do Akpolu, poprzymierzałam trochę i kupiłam te, które najlepiej leżały.