reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zyczenia ... :):):):)

Wszystkim naszym jubilatom czerwcowym - duzo slonka, radosci, wesolych zabaw z rodzicami,
duzo usmiechu
i milosci:-):-):-)

buziakiczki od Matiego i Ani76

ps az mi glupio bo w ogole nie mam czasu zagladac na forum.....ahhh

reklama
Mikusiu - sto lat!!! a przede wszystkim szczęścia radości miłosci!!! no i zadowolenia z siostrzyczki ;) (przepraszam że spóźnione ale wczoraj tu nie zaglądałam - pisałam Ci Kasiu na gg ale nie wiem czy doszło...)

Dzis swoje 2 urodzinki obchodzą Wojtus i Matiś:tak:Chłopaki:
Choć nie mogę Cię dziś uścisnąć osobiście, wyznam tu wszystko jasno i kwieciście. Gdy znajomi i rodzina będą tłoczyć się z kwiatami, ja połączę się z Tobą tymi oto życzeniami: niech się spełni, co wyśnione, niech nastanie spokój ducha. Miej przez lata niezliczone, uśmiech od ucha do ucha.
Mikołajek, Ciocia Kasia i Wujek Radek

Kochany Matisiu i Wojtku, przesyłamy Wam gorące uściski urodzinowe. Żeby Wasze buźki były zawsze uśmiechnięte i każdy dzień przynosił wesołe przygody i niespodzianki.

ciocia Monika, wujek Marcin, Wojciaszek i Staś

Kochani nasi solenizanci: Wojtusiu i Mateuszku
Na urodziny najlepsze zyczenia:
po 1- zdrowia dobrego,
po 2 -życia pięknego,
po 3 - smutków niewielu,
po 4 - dojścia do celu,
po 5 - przyjaciół licznych,
po 6 - samych dni ślicznych,
po 7 - uśmiechu na twarzy,
po 8 - dalekich wojaży,
po 9 - błogiego snu,
po 10 - lat życia STU.

Mateuszek z rodzicami i Madzią

troszke spoźnione- Mikusiowi- i dzis Wojtusiowi i Mateuszkowi- duuuzo duuzo zdrowia- samych szczesliwych chwil!!!

reklama
przepraszamy, że tak żadko zaglądamy ale przytłacza nas codzienność.

Wszystkim naszym najukochańszym dwulatkom, życzymy zdrówka, usmiechów na codzień, radości i spełnienia wszelkich marzeń.:-)

Ola i Aga

Do góry