reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Majowe mamy 2024

Moja pierwsza była strasznym obciążeniem psychicznym i wierze ze tym razem tak nie będzie.
To ja odwrotnie w pierwszej zupełnie się nie stresowałam niczym. A teraz już jestem po poronieniu to też inaczej patrzę na to wszystko. Chyba też wiedząc jak to wygląda bardziej się martwię żeby na pewno wszystko było ok. No ale tak jest chyba z każdą ciąża. Matka odetchnie z ulgą jak już będzie do serce przytulać swoje dziecko. I tego tulenia po szczęśliwym finale każdej z nas życzę ♥️🥰

reklama
To ja odwrotnie w pierwszej zupełnie się nie stresowałam niczym. A teraz już jestem po poronieniu to też inaczej patrzę na to wszystko. Chyba też wiedząc jak to wygląda bardziej się martwię żeby na pewno wszystko było ok. No ale tak jest chyba z każdą ciąża. Matka odetchnie z ulgą jak już będzie do serce przytulać swoje dziecko. I tego tulenia po szczęśliwym finale każdej z nas życzę ♥️🥰
Tu tez nie odetchnęłam, bo synka od początku trzeba było leczyć z uwagi na stopkę końsko - szpotawa. Trochę było emocji. Wiec dziewczyny, jesli nie będziecie czuć na początku magii, będziecie się przejmować i zastanawiać to tez jest to normalne ;)

Dobrze będzie :)

Tak to prawda ja też nie czułam zalewu miłości tzn kochałam i kocham córkę od pierwszej chwili jak ją na USG zobaczyłam, ale przereklamowane jest rzyganie tęczą zaraz po porodzie. Wtedy przychodzi zmęczenie, satysfakcja, miłość strach czy jestem dobra matką i cały wachlarz emocji które mnie zaskoczyły. Może kiedyś na wątku prywatnym pogadamy o tym bardziej szczegółowo. W każdym razie wszystko to jest normalne 💪

Dobra, chyba na kwietniowe przejdę, bo jak więcej tych kalkulatorów widzę to niektóre pokazują 1 albo 3 maj, ale większość koło 28 kwietnia🙈

Dobra, chyba na kwietniowe przejdę, bo jak więcej tych kalkulatorów widzę to niektóre pokazują 1 albo 3 maj, ale większość koło 28 kwietnia🙈
Ja czekam do wizyty, bo mi też wychodzi między 1 a 7 maja. I też chyba mam opcje porodu pod koniec kwietnia. Ale jeszcze zaczekam aż mi lekarz potwierdzi jak to liczyć.

Cześć, nieśmiało do Was dołączam 🤭
Jestem dzień przed planowaną @
Testy robiłam od chyba 6 dni przed @ i były negatywne - do wczoraj. Wczoraj na Pinku druga kreska, od razu pojechałam na betę wyszła 9,2. Jutro idę powtórzyć i mam nadzieję, że wzrośnie ile powinna. Bo nie ukrywam, że liczyłam na wyższą 🙉 owulację miałam prawdopodobnie koło 21.08, ale jeśli wcześniej testy wychodziły negatywne to mam nadzieję, że będzie wszystko ok 🙂
Na pokładzie 1,5 roczny synek 🙂
Termin według kalkulatorów wychodzi różny 13-15.05 🙂
Cześć Sylwia 😁
Mi z kalkulatorów wychodzi koniec kwietnia/początek maja, ale ostatnio miałam rożnej długości cykle i nie wiem dokładnie kiedy była owulacja 🤷‍♀️ Pewnie 12.09 się trochę rozjaśni, oby było co tam oglądać w tym pęcherzyku 🤞Ale zakładam, że coś między 26.04-02.05. Z reszta córkę prawie tydzień po terminie urodziłam, wiec nigdy nic nie wiadomo 😁

Ja nawet zaczelam pisać na kwietniowych mamach, ale ciężko mi się było wbić w wątek i nadrobić cały miesiąc. Specjalnie założyłam drugie konto, żeby się w tym miejscu udzielać, bo z kolei ciaglę pisze na moich marcówkach 2022 i mi się wiecznie wszystkie cytaty razem z obu tematów chrzaniły - może jest na to jakis inny sposób 🤔 Ale tak mam w sumie przejrzystość gdzie piszę i nic nie pomieszam 🤪

reklama
Do góry