U
użytkownik 207953
Gość
Ale wiecie, w poprzedniej ciąży robiłam przyrost chyba z trzy albo cztery razy a w tej nie mam jak 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Generalnie nie powinno się badać przyrostów testami i to różnych firm ale na pewno ciąża się utrzymujeJa Beta jutro. Czwartkowy vs dzisiejszy, chyba jest coś ciemniej?![]()
Tak, wiem, dziękujeGeneralnie nie powinno się badać przyrostów testami i to różnych firm ale na pewno ciąża się utrzymuje![]()
W poprzenich ciążach tylko 2 a teraz tak bardzo nie mogłam uwierzyć że się nam udało tak szybko, że zrobiłam 5 żeby sprawdzić czy te kreski nie zniknęłyDziewczyny, szczególnie te długo się starające, napiszcie, tylko szczerzeile testów sikanych zrobiłyście jeszcze od pierwszego pozytywnego?
Ja na razie w sumie 4. I pewnie jeszcze jutro dla pewności jeden pójdzie
![]()
2 tylko. Z czego jeden koło 10, drugi po 14, bo musiałam dokupić. Robiłam tylko po to, żeby zaprzeczyć ciąży XD parę miesięcy temu okres mi się spóźniał, zrobiłam test to tego samego dnia okres dostałam. Liczyłam, że teraz też tak wyjdzieDziewczyny, szczególnie te długo się starające, napiszcie, tylko szczerzeile testów sikanych zrobiłyście jeszcze od pierwszego pozytywnego?
![]()
Dziewczyny, szczególnie te długo się starające, napiszcie, tylko szczerzeile testów sikanych zrobiłyście jeszcze od pierwszego pozytywnego?
![]()
4 to zrobiłam rano w poniedziałek do godziny 9Dziewczyny, szczególnie te długo się starające, napiszcie, tylko szczerzeile testów sikanych zrobiłyście jeszcze od pierwszego pozytywnego?
![]()
Jest gites, jutro beta potwierdziJa Beta jutro. Czwartkowy vs dzisiejszy, chyba jest coś ciemniej?![]()
No to chyba wygrałaś ten konkurs4 to zrobiłam rano w poniedziałek do godziny 9
W sumie myślę, że koło 15 się zakręciłam na spokojnie![]()
Wygląda dobrzeJa Beta jutro. Czwartkowy vs dzisiejszy, chyba jest coś ciemniej?![]()